Libnet.ro
UNICEF

22:15

Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea in Bucuresti: Extrem de putine investitii in transportul public. Situatia e dezastruoasa pe achizitia din fonduri europene (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea in Bucuresti: Extrem de putine investitii in transportul public. Situatia e dezastruoasa pe achizitia din fonduri europene (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USR la Primaria Capitalei, a sustinut o conferinta de presa chiar la Depoul Vatra Luminoasa, in care a vorbit despre situatia dramatica in care se gaseste transportul. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre troleibuzul in flacari din Capitala: Solicit explicatii publice de la Primarul General si de la directorul STB! Este inacceptabil ca viata oamenilor sa fie pusa in pericol pentru ca parcul auto al STB este invechit

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR in cursa pentru Primaria Capitalei, a reactionat, duminica, in urma incidentului din Bucuresti, unde un troleibuz al Societatii de Transport Bucuresti STB) a.

Troleibuz in flacari in Bucuresti |Gabriela: Nu sunt multumita de rezultatul anchetei tehnice Nicusor Dan: Sindicalistii din STB se plang ca nu se fac reviziile cum trebuie (VIDEO)

Gabriela Firea, Primarul General al Capitalei, a declarat, duminica seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca potrivit anchetei tehnice realizata in depou, incendiul.

Nicusor Dan: Gabriela Firea tot mandatul asta a plans. Un primar plangacios

Candidatul dreptei pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a sustinut luni o conferinta de presa in care a facut un bilant al vehiculelor de transport din Bucuresti dupa ce ieri un troleibuz STB a luat foc pe un bulevard din centrul Capitalei. Acesta a vorbit si de incidentul de la ultima conferinta de presa, bruiata grobian de viceprimarul Aurelian Badulescu, precizand ca primarul General nu s-a delimitat de acest gest.

NICUSOR DAN: Troleibuzul in flacari ilustreaza perfect incompetenta administratiei Gabrielei Firea

Nicusor Dan cere explicatii publice de la primarul general, Gabriela Firea, si directorul STB pentru incendiul care a distrus duminica un troleibuz in centrul Capitalei.

Conferinta de presa cu imbranceli. Nicusor Dan si viceprimarul PSD au fost la un pas de bataie FOTO VIDEO

Nicusor Dan, candidatul dreptei pentru Primaria Capitalei, a organizat o conferinta de presa pe strada, in Prelungirea Ghencea, pentru a marca esecul administratiei PSD. Azi se implinesc patru ani de cand Gabriela Firea a fost aleasa primar al Capitalei. Viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, mana dreapta a Gabrielei Firea, a bruiat in mod grobian conferinta lui Nicusor Dan. Cei doi s-au imbrancit.

Dupa ce i-a bruiat conferinta lui Nicusor Dan, viceprimarul Badulescu ameninta ca ii face plangere bodyguardului acestuia Reactia candidatului PNL-USR

Viceprimarul Aurelian Badulescu a declarat ca ii face plangere penala bodyguardului lui Nicusor, care l-ar fi amenintat si i-a trantit dulapul. Nicusor Dan spune ca nu comenteaza astfel de lucruri, acesta fiind modul necivilizat. Reamintim ca viceprimarul Aurelian Badulescu a venit la conferinta de presa organizata de Nicusor Dan pentru prezentarea bilantului Gabrielei Firea si nu l-a lasat sa vorbeasca. Badulescu a luat cu el si un dulap.

VIDEO Scandal la conferinta de presa a lui Nicusor Dan. Viceprimarul Badulescu s-a imbrancit cu candidatul PNL-USR - UPDATE

Conferinta de presa a lui Nicusor Dan, in care prezinta bilantul Gabrielei Firea, este bruiata de viceprimarul Aurelian Badulescu, care si-a facut aparitia acolo cu un dulap si care vocifereaza si il intrerupe continuu. Nicusor Dan i-a spus sa pastreze distanta de protectie de 2 metri si a avut loc un moment tensionat, in care cei doi s-au imbrancit.

Badulescu, o noua reactie dupa imbrancelile cu Nicusor Dan: Nu trebuie sa se creada liderul oamenilor de pe strada

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, mana dreapta a Gabrielei Firea, a venit cu o noua reactie dupa ce vineri dimineata a bruiat grobianconferinta de presa a lui Nicusor Dan. E o decizie personala, a explicat Badulescu, care a adaugat ca motivul pentru reactia sa a fost ca nu trebuie sa se creada liderul oamenilor de pe strada.

Badulescu, dupa ce s-a impins cu Nicusor Dan: M-am pus la dispozitia partenerului de dialog. Bodyguardul lui a spus ca-mi taie beregata

Viceprimarul Capitalei Aurelian Badulescu, mana dreapta a Gabrielei Firea, sustine ca a participat la conferinta de presa organizata de Nicusor Dan pentru a nu-l lasa sa minta. De partea cealalta, candidatul dreptei la Capitala il acuza pe Badulescu ca a fost lipsit de bun-simt.

Nicusor Dan: PSD a gresit tactic - Mi-a promovat campania. Daca pierde alegerile, Firea isi termina cariera politica Aurelian Badulescu: Dan minte de la A la Z. Falimentul RADET, creatia mafiei galbene (VIDEO)

Candidatul Opozitiei din Bucuresti la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, si viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu, s-au confruntat in direct, pe B1 TV, dupa incidentul de vineri dimineata. Amintim ca o.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )