Libnet.ro
UNICEF

05:00

Nicusor Dan, despre problema caldurii: Ne asteptam la 10-20 de avarii pe zi iarna aceasta Primaria Capitalei va primi bani din Fondul de rezerva al Guvernului pentru Termoenergetica (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, despre problema caldurii: Ne asteptam la 10-20 de avarii pe zi iarna aceasta Primaria Capitalei va primi bani din Fondul de rezerva al Guvernului pentru Termoenergetica (VIDEO)

Premierul interimar Nicolae Ciuca, Ministrul Economiei, Virgil Popescu, Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, reprezentantii ELCEN si Termoenergetica au discutat vineri, la Guvern, despre problema caldurii. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre problema caldurii in Capitala: Vechea administratie trebuia sa schimbe macar 100 de metri de conducta vara asta. N-a facut-o 500 de milioane de euro, bani necesari pentru o treime din retea

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, vineri, ca a avut o discutie la Guvern pe tema termoficarii din Bucuresti, pentru a se asigura in primul rand ca ramane in picioare planul pe termen.

Nicusor Dan, adevarul despre problema caldurii si a apei calde: Nu putem sa facem mai mult decat am spus ca vom face

Vesti proaste la inceput de iarna din partea actualului primar. Desi toti bucurestenii care au iesit la vot au sperat ca vor schimba ceva cu privire la apa calda si caldura care le-au lipsit in ultimii ani, noile informatii dezamagesc in acest sens. Nicusor Dan a facut, cu putin timp in urma, anuntul trist. Nu .

Virgil Popescu, despre problema caldurii in Bucuresti: Pierderile in reteaua primara sunt de 2.500 de tone pe ora. Le cerem scuze bucurestenilor Solutiile anuntate (VIDEO)

Premierul interimar Nicolae Ciuca, Ministrul Economiei, Virgil Popescu, Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, reprezentantii ELCEN si Termoenergetica au discutat vineri, la Guvern, despre problema caldurii.

Veste proasta de la primarul general: Problema caldurii pentru bucuresteni nu se va rezolva in aceasta iarna

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca problema caldurii nu se va rezolva in aceasta iarna si ca, pentru bucuresteni, urmatoarele trei luni vor fi similare cu cele doua saptamani care au trecut in ce priveste felul in care va fi distribuita caldura. Aceasta este situatia pe care am mostenit-o. Nu putem face mai mult decat decat am spus ca vom face in campania electorala, a declarat Nicusor Dan, la Digi24.

Vlad Voiculescu: Voi discuta cu Nicusor Dan despre posibilitatea intrarii in carantina a Bucurestiului

Vlad Voiculescu, consilier general USR-PLUS si propunerea de viceprimar al Capitalei, a declarat marti ca va avea o discutie in cursul zilei cu primarul Nicusor Dan despre posibilitatea intrarii in carantina a Bucurestiului.

Nicusor Dan, despre alegerile parlamentare din 2020: E bine ca avem totusi o majoritate de dreapta in momentul de fata sunt primar independent, nu sunt membru al unui partid politic

Primarul Nicusor Dan si-a exprimat parerea despre rezultatul alegerilor parlamentare din 2020 in cursul serii de marti la Digi 24. Edilul sustine ca este bine ca exista o majoritate de dreapta, iar partidul.

Nicusor Dan, despre problemele la reteaua de termoficare: Toata vara nu s-au realizat lucrari de mentenanta in aceasta iarna este sa actionam cat de repede

In cursul serii de marti, edilul Capitalei a discutat despre situatia termoficarii din Bucuresti. Nicusor Dan a reamintit ca reteaua de termoficare este una veche, iar pentru aceasta iarna important este ca.

Nicusor Dan, despre scandalul gunoaielor din Sectorul 1, condus de Clotilde Armand: Este o responsabilitate pe care Primaria Sectorului 1 o are si eu sper sa se achite de ea

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, intervine in scandalul gunoaielor din Sectorul 1. Edilul Bucurestiului spune ca Primaria condusa de Clotilde Armand trebuie sa se achite de responsabilitatea pe care o.

Nicusor Dan, despre problemele cu caldura in Bucuresti: Urmeaza trei luni cum au fost ultimele doua saptamani

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca in aceasta iarna sistemul de termoficare le va face multe probleme bucurestenilor. El spune ca urmeaza trei luni cum au fost ultimele doua saptamani. Declaratiile au fost facute marti seara, intr-o emisiune la Digi24.

Nicusor Dan, despre rezultatul alegerilor: Ne-a cam trecut glontul pe la ureche

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca este bine ca exista o majoritate a partidelor de dreapta si ca in urma alegerilor de duminica ne-a cam trecut glontul pe la ureche. El a precizat ca este independent politic si ca a colaborat si va colabora foarte bine cu Guvernul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )