Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan, despre situatia de dupa alegerile parlamentare: Vrem sa avem o relatie exclusiva cu Guvernul, nu si lateral cu celelalte partide (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, despre situatia de dupa alegerile parlamentare: Vrem sa avem o relatie exclusiva cu Guvernul, nu si lateral cu celelalte partide (VIDEO)

Presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul, Nicusor Dan a vorbit in editia de duminica a emisiunii Dosar de poltician despre alegerile parlamentare din acest an si premierul care va fi sustinut. continuă pe B1

100 de minute: Nicusor Dan, despre o candidatura a lui Dacian Ciolos pe listele USB-USR

Presedintele USR Nicusor Dan a comentat, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, de la Antena 3, declaratiile facute de Robert Turcescu privind o eventuala candidatura a lui Dacian Ciolos pe.

Sondaj: USR-ul lui Nicusor Dan poate fi surpriza alegerilor parlamentare. Scade diferenta intre PSD si PNL

CIADO a dat publicitatii un nou sondaj de opinie in privinta intentiei de vot a romanilor la alegerile parlamentare de la finalul anului. Sondajul arata o scadere a diferentei intre primele.

Nicusor Dan, atacat de partidele nationaliste din Romania. Ce ii reproseaza acestea

Opozitia USB fata de aprobarea suplimentarii cu 15 milioane a sprijinului dat de Primaria Capitalei pentru proiectul Catedralei Mantuirii Neamului a dus la un val de atacuri la adresa liderului USB, Nicusor Dan. Mai multe partide nationaliste, dar si oameni politici de aceeasi factura sarit sa-l acuze pe Nicusor Dan ca saboteaza identitatea nationala.

Nicusor Dan, anunt crucial pentru viitorul USB-USR

Presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul USB), Nicusor Dan, a anuntat, vineri, congresul de fuziune intre USB, Uniunea Salvati Romania USR) si Uniunea pentru Codlea UPC), manifestare care se va.

Scenariu bomba: Dacian Ciolos, in partidul lui Nicusor Dan (VIDEO)

Scenariu bomba lansat de Robert Turcescu. Potrivit fostului jurnalist, premierul Dacian Ciolos se pregateste sa candideze la toamna! Nu din partea PNL, asa cum se vehicula, ci din partea formatiunii lui Nicusor.

Ministrii de Externe din Rusia si Germania se vor intalni pentru a discuta despre situatia din Ucraina

Ministerul de Externe al Rusiei a anuntat ca Seghei Lavrov si Frank-Walter Steinmeier se vor intalni la 15 august pentru a discuta despre escaladarea tensiunilor din peninsula Crimeea si regiunea Donbas, dupa ce serviciile secrete ruse au condamnat o presupusa incursiune a agentilor ucraineni in teritoriul anexat, in vederea organizarii unui atac asupra infrastructurii critice, scrie Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )