Libnet.ro
UNICEF

10:15

Nicusor Dan, despre vizita la Cotroceni: Presedintele este preocupat de situatia in care se afla Bucurestiul Am discutat despre atragerea de fonduri europene

B1 B1,
Nicusor Dan, despre vizita la Cotroceni: Presedintele este preocupat de situatia in care se afla Bucurestiul Am discutat despre atragerea de fonduri europene

In timpul conferintei de presa de joi, 24 septembrie, Nicusor Dan a oferit mai multe detalii cu privire la vizita pe care a facut-o astazi la Palatul Cotroceni. Totodata, candidatul sustinut de PNL si USR -. continuă pe B1

Nicusor Dan, despre vizita la Cotroceni: Presedintele este preocupat de situatia in care se afla Bucurestiul Am discutat despre atragerea de fonduri europene

In timpul conferintei de presa de joi, 24 septembrie, Nicusor Dan a oferit mai multe detalii cu privire la vizita pe care a facut-o astazi la Palatul Cotroceni. Totodata, candidatul sustinut de PNL si USR -.

Nicusor Dan, despre Podul Ciurel: Principala problema e ca trece la 20 de metri de un bazin de apa potabila a Bucurestiului. Trebuie regandita intreaga solutie de circulatie din zona (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca principala problema a Podului Ciurel este ca trece la 20 de metri de un bazin de apa potabila a.

Nicusor Dan, despre dezbaterea cu Firea: Mi-ar fi placut sa demontez minciunile din campania asta. As intreba-o daca se simte responsabila pentru 10 august

Nicusor Dan, candidat al PNL si USR-PLUS pentru Primaria Generala, a precizat ce ar fi vrut sa o intrebe pe Gabriela Firea daca ar fi avut loc o dezbatere fata in fata cu aceasta.

Ce spune Nicusor Dan despre retragerea lui Traian Basescu din cursa pentru Primaria Capitalei

Nicusor Dan, candidat al PNL si al USR-PLUS, a facut apel la electoratul PMP sa-l voteze pe el pentru ca in caz contrar, prin votul dat lui Traian Basescu, ar fi, de fapt, un sprijin pentru Gabriela Firea.

Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea la Primaria Capitalei: Rezultate zero. Doar sabotaje, plansete si amenintari cu plangeri penale

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Capitalei, a acuzat-o pe principala sa contracandidata, actualul primar general Gabriela Firea PSD), ca nu vrea sa vina la dezbateri electorale si ca toata.

Nicusor Dan, despre mandatul Gabrielei Firea: Sabotaje, plansete, amenintari cu plangeri penale pentru tot ce inseamna spectru administrativ in tara asta si rezultate zero

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, o critica pe Gabriela Firea pentru refuzul de a participa la o dezbatere inainte de alegerile locale, el sustinand ca primarul in functie a prezentat in fata alegatorilor tot felul de lucruri inventate care pot fi contracarate.

Nicusor Dan, despre problema termoficarii din Capitala: E greu sa mai fie ceva mai prost pe vreun domeniu. Iarna asta o sa fie dramatica Ce trebuie sa faca viitorul primar general (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL si USR-PLUS, a declarat marti seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la bilantul actualei administratii a Bucurestiului,.

intalnire misterioasa la Palatul Cotroceni: Ludovic Orban si Nicusor Dan, chemati de presedintele Iohannis. Pot sa confirm...

Vizita surpriza in aceasta dimineata la Palatul Cotroceni. Premierul Ludovic Orban si Nicusor Dan au avut o discutie cu Klaus Iohannis. intalnirea a fost confirmata de Administratia Prezidentiala.

Tariceanu, dupa vizita lui Nicusor Dan la Klaus Iohannis: Suspendarea, inevitabila!

Liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca a incalcat Constitutia, chemandu-l preferential pe candidatul sustinut de fortele de dreapta, Nicusor Dan, la discutii la Cotroceni, joi dimineata.

KLAUS IOHANNIS: Solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor Capitalei

UPDATE: Administratia Prezidentiala confirma ca Presedintele Romaniei, preocupat fiind de problemele cu care se confrunta zilnic bucurestenii, s-a intalnit astazi cu Nicusor Dan. in cadrul discutiilor, la care a participat si premierul Ludovic Orban, au fost abordate solutiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum si proiectele de dezvoltare a orasului pe termen mediu si lung. Presedintele Klaus Iohannis a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei, a spus Administratia Prezidentiala pentru g4media.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )