Libnet.ro
UNICEF

10:45

Nicusor Dan DEZVALUIE planurile politice pe care le are impreuna cu Dacian Ciolos

B1 B1,
Nicusor Dan DEZVALUIE planurile politice pe care le are impreuna cu Dacian Ciolos

USR va colabora cu fostul premier Dacian Ciolos pe politici publice, a declarat, joi, presedintele Uniunii, Nicusor Dan. in campania electorala am avut mai multe discutii. Acum a fost o prima. continuă pe B1

Nicusor Dan afirma ca USR va vota impotriva Guvernului Grindeanu, intrucat se propune o repesedizare a Romaniei

Uniunea Salvati Romania va vota impotriva investirii Guvernului Grindeanu, intrucat programul lui economic este unul falimentar, a declarat, miercuri, in plenul Parlamentului, Nicusor Dan, presedintele USR.

Dacian CIOLOS, PRECIZARI de ULTIMA ORA despre viitorul sau politic: Planurile pe care le are impreuna cu USR si PNL (VIDEO)

Fostul premier Dacian Ciolos s-a intalnit, joi, la Palatul Parlamentului, parlamentarii USR. Tehnocratul le-a multumit acestora pentru sprijinul oferit in campania electorala. Ulterior a.

Nicusor Dan, despre GUVERNUL GRINDEANU: Nu competenta a fost criteriul de selectie, ci obedienta fata de lider si de partid

Liviu Dragnea a strans in cabinetul pe care i l-a dat lui Sorin Grindeanu oameni care i-au fost subordonati, fie pe linie administrativa, fie pe linie politica este de p[rere presedintele.

Nicusor Dan: Un nou guvern ar fi trebuit sa fie speranta unui nou inceput. Din pacare NU e asa (VIDEO)

Presedintele USR nu vede nici o urma de speranta pentru Romania sub conducerea Guvernului Grindeanu. Nicusor Dana declarat, miercuri, in Parlament, ca programul de guvernare al PSD-ALDE este.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )