Libnet.ro
UNICEF

12:45

Nicusor Dan: Doua chestiuni critice in multe din orasele afectate de COVID-19, nevoia de paturi de Terapie Intensiva si de kituri de testare (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Doua chestiuni critice in multe din orasele afectate de COVID-19, nevoia de paturi de Terapie Intensiva si de kituri de testare (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent la Primaria Capitalei sustinut de PNL si USR, a explicat ca doua dintre masurile pe care autoritatile romane ar trebui sa le ia ca raspuns la coronavirus ar fi cresterea. continuă pe B1

Firea, despre contracandidatul sau la primarie: Nicusor Dan sa nu se impauneze ca are la butoniera niste partide

Gabriela Firea a spus duminica, la Antena 3, ca Nicusor Dan, contracandidatul sau la Primaria Capitalei, nu trebuie sa se impauneze ca are sprijinul unor partide, ci trebuie sa vina cu solutii pentru bucuresteni.

Discutii incipiente USR-PNL pentru candidati unici la sectoare. Cum a aflat Barna ca liberalii il vor sustine pe Nicusor Dan

USR discuta cu PNL despre sustinerea unor candidati unici pentru primariile de sector, insa discutia este in stadiu incipient, sustine liderul USR, Dan Barna. Declaratia sa vine in contextul in care Clotilde Armand, candidata USR la primaria Sectorului 1, a declarat ca PNL trebuie sa faca un pas inapoi.

Surse. PNL valideaza luni candidatura lui Mihai Chirica pentru Primaria Iasi. Liberalii repeta modelul Nicusor Dan

Biroul Politic National BPN) al PNL urmeaza sa valideze luni candidatura lui Mihai Chirica pentru Primaria Iasi, sustin surse politice pentru Adevarul. Negocierile cu Mihai Chirica, ales in 2016 din partea PSD, au fost purtate de Costel Alexe, ministrul Mediului. Alexe ar urma sa candideze pentru sefia Consiliului Judetean Iasi. Si Ludovic Orban sustine candidatura lui Chirica, cotat in sondaje cu prima sansa pentru un nou mandat.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )