Libnet.ro
UNICEF

18:30

Nicusor Dan, dupa scandalurile din USR: in partid sunt multi oameni inteligenti care au uneori opinii divergente

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan, dupa scandalurile din USR: in partid sunt multi oameni inteligenti care au uneori opinii divergente

Presedintele USR, Nicusor Dan, a declarat sambata ca in partid sunt multi oameni inteligenti care au uneori opinii divergente, dar discutiile pe marginea statutului formatiunii purtate. continuă pe Antena3

Dragnea: PNL, USR si PMP s-au opus comisiei de ancheta privind prezidentialele din 2009. Replica lui Nicusor Dan

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat, joi, ca PNL, USR si PMP s-au opus proiectului de hotarare pentru constituirea comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009. Pe de alta parte, Nicusor Dan sustine ca nu a existat o discutie pe fond daca aceasta comisie este buna sau nu, mai ales ca proiectul este unul tehnic, cu 10 articole, si nu au avut posibilitatea sa-l studieze suficient.

Nicusor Dan: Un reprezentant USR va face parte din comisia care va ancheta alegerile prezidentiale din 2009

Uniunea Salvati Romania USR) va avea un reprezentant in comisia care va ancheta modul in care s-au desfasurat alegerile prezidentiale din 2009, a anuntat, joi, presedintele formatiunii Nicusor Dan.

Ghinea ii reproseaza lui Nicusor Dan ca i-a acuzat de minciuna pe colegii din partid

Deputatul USR Cristian Ghinea a declarat, ieri, ca exista nemultumiti in partid, in perspectiva congresului formatiunii, pe motiv ca nu este clar ce functii vor fi ocupate si cum se face campanie electorala interna.

Eugen Tomac (PMP), despre amendamentele depuse de Basescu la Legea gratierii: Nu au fost discutate in partid, sunt ale presedintelui Basescu nu ale partidului

Liderul deputatilor PMP Eugen Tomac a declarat joi ca amendamentele pe care Traian Basescu, senator PMP, le-a depus la proiectul Legii gratierii nu au fost discutate in partid si nu sunt ale PMP, ci doar ale lui Basescu, presedintele PMP. El a declarat ca aceasta problema va fi discutata intr-o sedinta de partid saptamana viitoare.

Hollande, dupa atacul din Paris: Un omagiu national va fi adus acestui politist care a fost asasinat in mod las. Concetatenii nostri sunt protejati (VIDEO)

Presedintele francez Francois Hollande participa la o reuniune de criza cu premierul Bernard Cazeneuve si ministrul de Interne Matthias Fekl, dupa atacul produs joi noapte pe bulevardul.

Marine Le Pen creste usor in sondaje dupa atacul din Paris, dar Emmanuel Macron ramane favorit

Candidatul En Marche, Emmanuel Macron, continua sa fie primul in sondajele pentru primul tur al alegerilor prezidentiale, desi Marine Le Pen a crescut dupa atacul comis joi noapte in Paris, informeaza.

Trump, reactie dupa atacul din Paris: Se intampla lucruri teribile in lume. Trebuie sa ramanem puternici si vigilenti (VIDEO)

Se intampla lucruri teribile in lume, iar noi trebuie sa ramanem puternici si vigilenti, a fost reactia presedintelui american Donald Trump, dupa atacul produs joi noapte in.

Presedintele Comisiei Europene, Jean Claude-Juncker: Negocierile pentru Brexit dintre UE si Marea Britanie vor incepe dupa alegerile din iunie

Negocierile propriu-zise cu Marea Britanie pe tema Brexit vor incepe abia dupa instalarea noului guvern, rezultat in urma scrutinului anticipat din 8 iunie, considera presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker.

Sorin Grindeanu, reactie dupa atacul din Paris: Suntem solidari cu prietenii nostri francezi

Premierul Sorin Grindeanu a reactionat pe o retea de socializare cu privire la atacul violent din Paris, potrivit DC News. Condoleante familiei politistului francez ucis aseara in atacul de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )