Libnet.ro
UNICEF

19:45

Nicusor Dan e increzator ca va avea sustinerea USR in cursa pentru Primaria Capitalei: E un partid cu o puternica democratie interna. Acolo chiar conteaza vointa membrilor (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan e increzator ca va avea sustinerea USR in cursa pentru Primaria Capitalei: E un partid cu o puternica democratie interna. Acolo chiar conteaza vointa membrilor (VIDEO)

Nicusor Dan s-a aratat increzator ca va fi candidatul USR pentru Primaria Capitalei. El a sustinut ca are incredere in democratia din acest partid si deja are un vot in favoarea sa. USR e un partid cu . continuă pe B1

Mihai Gotiu: Faptul ca Nicusor Dan e sustinut de USR e un castig pentru Uniune. Cred ca Barna e dispus sa invete din greseli (VIDEO)

Faptul ca Nicusor Dan e sustinut de USR e un castig pentru partid, a declarat Mihai Gotiu, senator al Uniunii. Acesta a mai sustinut, pentru B1 TV, ca a perceput din partea lui Dan Barna, candidatul USR-PLUS la.

USR isi modifica statutul ca sa-i poata sustine in alegeri pe candidatii independenti, pornind de la cazul Nicusor Dan

USR se va intruni in Comitet Politic pe 30 noiembrie pentru a modifica statutul partidului, astfel incat formatiunea sa poata sustine si candidati independenti la alegeri. Printr-o astfel de modificare va fi posibil ca Nicusor Dan, de exemplu, sa propuna USR sa-l sprijine ca independent la alegerile pentru Primaria Capitalei, anunta USR.

Nicusor Dan, despre disputa din USR: Cred ca decizia in ce ma priveste va fi favorabila. Oamenii din Bucuresti vor alta administratie, iar USR trebuie sa fie partidul unei generatii (VIDEO)

Mai multi USR-isti din conducerea centrala a partidului sunt revoltati de decizia de amanare a desemnarii candidatilor la alegerile locale care nu sunt membri de partid. Acestia acuza ca majoritatea.

Nemultumiri in USR din cauza amanarii desemnarii candidaturilor pentru locale si a modificarii statutului pentru sustinerea lui Nicusor Dan

Vicepresedintele USR Ionut Mosteanu a declarat, joi, ca exista nemultumiri in partid legat de decizia amanarii desemnarii candidatilor pentru alegerile locale pana la modificarea statutului, astfel incat Nicusor Dan sa poata fi sustinut de USR ca independent la Primaria Capitalei.

USR - regulament pentru sustinerea candidatilor independenti

Biroul National al USR a decis ca este necesar un regulament pentru sustinerea candidatilor independenti la alegeri, ceea ce va permite unui candidat precum Nicusor Dan sa propuna partidului sa il sprijine in alegerile pentru Primaria Capitalei.

Scandal in USR. Nicusor Dan, dupa ce Barna i-a pus prima piedica pentru Capitala: Decizia nu face bine partidului, dar sunt optimist

Biroul National al USR a decis aseara ca alegerile interne pentru desemnarea candidatului la Primaria Capitalei nu pot avea loc inainte de 30 noiembrie, desi scrutinul intern era programat saptamana viitoare. intr-un scurt interviu pentru Adevarul, Nicusor Dan, favorit pentru a obtine sprijinul USR Bucuresti, critica decizia impusa de tabara Barna, insa crede ca tot el va castiga intrecerea interna, indiferent cand va fi programat votul.

Nicusor Dan la RFI: imi pare rau ca s-a pornit aceasta valvataie interna in USR, daca e ceva ce pot eu sa fac, sa dialoghez cu o parte sau cu alta, sunt gata sa o fac

Deputatul Nicusor Dan care vrea sa candideze ca independent sustinut de USR la alegerile pentru Primaria Capitalei spune la RFI ca i-ar fi placut sa aiba deja o decizie in acest sens si se arata deschis la dialog cu fostii sai colegi de partid. El a facut precizarile in contextul in care USR a decis sa clarifice Statutul in luna noiembrie, pentru a-i permite sa sustina un eventual candidat independent. Decizia a provocat nemultumiri in randul unor membri de partid, care vad in asta o tergiversare a alegerilor preliminare interne, in perspectiva localelor de anul viitor.

Nicusor Dan: Ar fi util ca Opozitia sa aiba un singur candidat la Primaria Capitalei impotriva doamnei Firea si a PSD

Dacian Ciolos primeste o lovitura chiar de la partenerii sai. USR a decis sa isi modifice statutul in asa fel incat Nicusor Dan sa poata candida la Primaria Capitalei, chiar daca acesta nu mai este.

Nicusor Dan: Primaria Capitalei risca incapacitatea de plata practic in orice moment. Opozitia trebuie sa faca un acord primar-consilieri, cu masuri dureroase care sa fie implementate (VIDEO)

Primaria Capitalei risca incapacitatea de plata practic in orice moment, a declarat Nicusor Dan, pentru B1 TV. Acesta a mai sustinut ca Opozitia din Bucuresti ar trebui sa ajunga la un acord.

Nemultumiri in USR, dupa amanarea validarii lui Nicusor Dan drept candidatul la Primaria Capitalei: S-au spus cuvinte grele de la cel mai inalt nivel, chiar din alea care incep cu f

Tensiuni in USR dupa ce in sedinta de miercuri a Biroul National s-a luat decizia convocarii Comitetul Politic, pe 30 noiembrie, pentru modificarea regulamentului partidului privind sustinerea candidaturilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,342 seconds )