Libnet.ro
UNICEF

15:45

Nicusor Dan, inregistrat de un functionar din primaria Sectorului 4 in timp ce intervine pentru un afacerist

Antena3 Antena3,
Nicusor Dan, inregistrat de un functionar din primaria Sectorului 4 in timp ce intervine pentru un afacerist

Inregistrarea, difuzata de Razvan Dumitrescu la emisiunea Subiectiv,este intre Nicusor Dan, candidatul aliantei PNL-USR-PLUS la primaria Capitalei, si un functionar din Primaria Sectorului 4. Dialogul se refera la o speta care a ajuns in instanta si pentru care Nicusor Dan ar incerca sa obtina niste favoruri pentru un controversat om de afaceri. continuă pe Antena3

NICUSOR DAN: in fiecare an, autoritatile din Bucuresti constata cu surprindere ca in septembrie incepe scoala

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a declarat ca, in fiecare an, autoritatile publice din Bucuresti constata cu surprindere ca in luna septembrie incepe scoala, conform news. ro.

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa lui Nicusor Dan: Cel care se prezinta ca fiind salvatorul Bucurestiului se dovedeste a fi frate cu interlopi

Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, lanseaza acuzatii dure la adresa lui Nicusor Dan, principalul adversar din campanie, despre care sustine ca s-ar face frate cu interlopii.

Nicusor Dan a blocat circulatia tramvaielor 35 de minute. Reactia primarului Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis duminica, pe pagina sa de Facebook, ca Nicusor Dan, candidatul Dreptei la Primaria Bucuresti, se va alege cu dosar penal pentru ca a parcat pe o linie de tramvai, blocand 35 de minute circulatia tramvaielor.

Marcel Ciolacu il face praf pe Nicusor Dan: Se impune o autosesizare a DNA. E un trafic de influenta

Liderul PSD Marcel Ciolacu a reactionat luni seara dupa ce in presa a aparut o inregistrare audio in care Nicusor Dan, candidatul unic al Dreptei la Primaria Bucuresti, ar intervini la Primaria Sectorului 4 pentru un om de afaceri controversat.

O inregistrare cu Nicusor Dan ridica tensiunea in campanie. Candidatul dreptei acuza mafia din PSD Ciolacu cauta o persoana indreptatita sa faca plangere penala Fenechiu: Daca nu exista inregistrarea, era mai bine

O inregistrare cu o discutie intre Cristian Zarescu, consilierul primarului PSD al sectorului 4, si Nicusor Dan pe tema demolarii unui imobil din Oraselul Copiilor e ultima linie de atac a PSD impotriva candidatului sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei.

Nicusor Dan, replica pentru Firea:Mafia din PSD si urmasii lui Dragnea folosesc aceleasi mijloace murdare in incercarea de a opri indepartarea lor de la butoane

Nicusor Dan, candidatul PNL si al USR-PLUS la Primaria Capitalei, reactioneaza la inregistrarea in care acesta poarta o discutie cu un reprezentant al Primariei Sectorului 4, in care discuta despre cazul unei demolari care urma sa aiba loc in primavara. Gabriela Firea l-a acuzat ca a ajuns sa fie frate cu interlopii.

Nicusor Dan promite ca, in urmatorii patru ani, va creste salariul mediu net al bucurestenilor la 1.400 de euro

Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan promite o crestere a salariului mediu net al bucurestenilor de la 867 de euro valoare neta in 2020 la 1. 400 de euro in 2024, reprezentand o crestere de 61%. El sustine ca doar trei judete raporteaza un salariu mediu net mai mic decat cel inregistrat la nivelul Capitalei si propune solutii pentru cresterea veniturilor bucurestenilor.

Traian Basescu exclude retragerea din cursa in favoarea lui Nicusor Dan: Nu sunt geambas de voturi

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Traian Basescu, exclude posibilitatea de a se retrage din cursa pentru a facilita victoria lui Nicusor Dan in fata Gabrielei Firea. in acest moment, Nicusor Dan si Gabriela Firea sunt umar la umar, in timp ce Traian Basescu este cotat la 10%.

Alegeri locale 2020. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea: Mafia de la Primaria Capitalei. Marea acuzatie a candidatului USR-Plus

Candidatul USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan a postat un mesaj pe Facebook prin care o acuza pe Gabriela Firea. Alegeri Locale 2020. Mafia din Primaria Capitalei. Nicusor Dan da de pamant cu Gabriela Firea Nicusor Dan a postat pe Facebook un mesaj prin care spune ca primarul Capitalei, Gabriela Firea patroneaza aranjamentele care ii favorizeaza .

NICUSOR DAN: Primaria aloca anual 20 de milioane de lei pe publicitate - cat o jumatate de pasaj intr-un mandat

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a apreciat ca spoturile media referitoare la activitatea Primariei Generale, in preajma alegerilor, reprezinta o campanie ilegala, adaugand ca PMB cheltuie anual 20 de milioane de lei pentru publicitate, scrie Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )