Libnet.ro
UNICEF

14:15

Nicusor Dan, plangere penala impotriva Primarului Sectorului 5, a Politiei locale si a sefului companiei de salubritate, in urma incidentelor de la conferinta de presa (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, plangere penala impotriva Primarului Sectorului 5, a Politiei locale si a sefului companiei de salubritate, in urma incidentelor de la conferinta de presa (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat sustinut de PNL si USR in cursa pentru Primaria Capitalei, depune, luni dimineata, o plangere penala impotriva primarului Sectorului 5, a Sefului Politiei locale a Sectorului 5 si a. continuă pe B1

Nicusor Dan depune plangere penala impotriva primarului Sectorului 5

Candidatul unic al dreptei, Nicusor Dan, anunta ca depune luni plangere penala impotriva primarului sectorului 5, Daniel Florea, impotriva directorului Politiei Locale a acestui sector si a sefului firmei de salubritate care asigura servicii de curatenie in Sectorul 5.

Nicusor Dan face plangere penala impotriva primarului Sectorului 5 si a sefilor de la salubrizare si Politia Locala dupa ce a fost bruiat de masinile de gunoi, in conferinta

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca luni va depune o plangere penala la Parchet impotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea, dar si a sefului companiei de salubrizare din acest sector si a sefului Politiei locale, dupa ce a fost bruiat de masinile de gunoi in conferinta de presa de joi.

Nicusor Dan a depus plangere penala impotriva primarului Sectorului 5

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a depus o plangere la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti impotriva primarului Sectorului 5.

Val de plangeri penale depuse de Nicusor Dan dupa sicanele din Sectorul 5. Cei vizati: primarul, seful companiei de salubritate si seful Politiei Locale

Candidatul unic al dreptei, Nicusor Dan, depune luni plangere penala impotriva primarului sectorului 5, Daniel Florea, impotriva directorului Politiei Locale a acestui sector si a sefului firmei de salubritate care asigura servicii de curatenie in Sectorul 5, dupa ce conferinta de presa pe care a organizat-o joi a fost bruiata de soferii autospecialelor care ridica gunoiul, care au claxonat insistent si au ambalat motoarele.

Ministrul de Interne german va depune o plangere penala impotriva unui jurnalist care a scris ca politistii sunt gunoaie de oameni

Ministrul de Interne German, Horst Seehofer, a anuntat ca va formula o plangere penala impotriva cotidianului Tageszeitung cunoscut popular ca Taz) dupa ce ziarul a publicat un editorial critic la adresa politiei, relateaza Deutsche Welle.

Breaking News! Nicusor Dan depune plangere penala. Ce s-a intamplat

Nicusor Dan a decis sa depuna plangere penala impotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea, ca urmare a evenimentelor care au avut loc zilele trecute, cand acesta incerca sa sutina o conferinta de presa.

USR, plangere penala la DNA impotriva Gabrielei Firea si a primarului Daniel Florea in scandalul de la conferinta de presa a lui Nicusor Dan

USR Sector 5 a depus la DNA o plangere penala impotriva primarului Sectorului 5, Daniel Florea, si a primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, pentru abuz in serviciu si impiedicarea exercitarii drepturilor electorale, dupa scandalul de la conferinta de presa a lui Nicusor Dan.

Nicusor Dan a depus plangere penala pentru incidentele din Sectorul 5: Presedintele PSD Bucuresti trebuie sa spuna public daca se delimiteaza sau nu

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a depus o plangere la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti impotriva primarului Sectorului 5, a sefului Politiei Locale a Sectorului 5 si a sefului Companiei de salubritate a Sectorului 5 pentru incidentele de la conferinta de presa. Nicusor Dan ii solicita presedintelui PSD Bucuresti sa spuna daca se delimiteaza de actiunile care au avut loc impotriva sa.

Olguta Vasilescu, mesaj catre Nicusor Dan: Baietas, o sa simti ce simteau si aia pe care ii atacai cu haita ta

Deputatul PSD Olguta Vasilescu reactioneaza in scandalul de la conferinta de presa a lui Nicusor Dan provocat de angajatii de la Primaria Sectorului 5 condusa de Daniel Florea PSD), care l-au bruiat cu masinile de la salubrizare, claxonand continuu. Olguta Vasilescu ii transmite lui Nicusor Dan, caruia i se adreseaza cu apelativul baiatas, ca o sa simta ce simteau si aia pe care el ii ataca cu haita sa.

Nicusor Dan: Ultimii patru ani, in care Capitala a fost condusa de PSD, sunt ani pierduti din viata bucurestenilor. Firea nu s-a inteles nici cu propriul Guvern

Candidatul unic al dreptei pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, considera ca ultimii patru ani, in care Primaria Capitalei a fost condusa de PSD, sunt ani pierduti din viata bucurestenilor. Nicusor Dan a povestit un moment pe care il considera definitoriu: Cand am replicat sa trebuie sa alocam bani pe baza de studiu de fezabilitate si nu pe baza de dorinte pentru Mos Craciun, ni s-a spus ca trebuie sa credem in Mos Craciun.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )