Libnet.ro
UNICEF

06:00

Nicusor Dan: Preluarea mandatului meu va mai intarzia cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Se cere reluarea alegerilor locale in Bucuresti (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Preluarea mandatului meu va mai intarzia cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Se cere reluarea alegerilor locale in Bucuresti (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, a anuntat joi ca mai este de asteptat cel putin o saptamana pana la preluarea mandatului sau, in contextul in care, prin sicane penibile, PSD. continuă pe B1

VIDEO Nicusor Dan, conferinta de presa in fata Primariei Capitalei: Preluarea mandatului meu mai intarzie cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Daca cineva are probleme cu apa calda sa-l intrebe pe primarul in functie, Gabriela

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a sustinut joi o conferinta de presa in fata sediului Primariei, unde a anuntat ca preluarea mandatului sau va intarzia cel putin o saptamana, din cauza atitudinii iresponsabile a PSD, care a depus 52 de contestatii la decizia de validare a mandatului sau. Nicusor Dan: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni. Capitala va avea trei mari probleme.

NICUSOR DAN: Validarea mandatului meu a fost contestata de 52 de cereri de apel

Primarul ales ale Capitalei, Nicusor Dan, anunta, azi, ca validarea mandatului sau a fost atatcata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, insa sustine ca urgenta PSD nu este rezolvarea acestora, ci intarzierea preluarii mandatului sau.

Nicusor Dan: Validarea mandatului meu, contestata prin 52 de cereri de apel, formulate in majoritate de fosti si actuali consilieri PSD. Bucurestiul are mari probleme, insa nu rezolvarea lor e urgenta PSD

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, a precizat ca validarea mandatului sau de catre Tribunal a fost contestata prin 52 de cereri de apel, ce au fost formulate in majoritate de fosti si actuali.

NICUSOR DAN: Preluarea mandatului de primar general, intarziata cu cel putin o saptamana

Primarul general ales, Nicusor Dan, a declarat astazi ca preluarea mandatului sau va mai fi intarziata cel putin o saptamana, din cauza a 52 de cereri de apel depuse de catre consilieri PSD si apropiati ai acestora.

Nicusor Dan: in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni. Capitala va avea trei mari probleme

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a acuzat joi ca in mod deliberat se pregateste o iarna grea pentru bucuresteni, prin intarzierea preluarii mandatului sau, din cauza a zeci de contestatii depuse de PSD. Nicusor Dan, conferinta de presa in fata Primariei Capitalei: Preluarea mandatului meu mai intarzie cel putin o saptamana din cauza atitudinii iresponsabile a PSD. Daca cineva are probleme cu apa calda sa-l intrebe pe primarul in functie, Gabriela Firea.

Firea a pierdut, dar nu se da dusa. Cand preia Nicusor Dan mandatul de primar general. PSD a facut 52 de contestatii

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntar, joi, ca preluarea mandatului de primar va mai intarzia cel putin o saptamana, dupa ce au fost facute 52 de apeluri la validarea mandatului sau. Se cere nici mai mult nici mai putin decat reluarea alegerilor locale in Bucuresti, anunta Nicusor Dan, acuzand PSD ca a depus apelurile, care sunt copy-paste.

VIDEO Nicusor Dan mai are de asteptat cel putin o saptamana pentru preluarea mandatului

Primarul general ales, Nicusor Dan, a declarat joi ca preluarea mandatului sau va mai fi intarziata .

52 de contestatii impotriva lui Nicusor Dan. Urgenta PSD nu este rezolvarea problemelor orasului, ci intarzierea preluarii mandatului meu

Primarul ales ale Capitalei, Nicusor Dan, anunta, miercuri, ca validarea mandatului sau a fost atatcata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, insa sustine ca urgenta PSD nu este rezolvarea acestora, ci intarzierea preluarii mandatului sau.

Nicusor Dan: 52 de contestatii, depuse contra validarii mandatului meu de primar. Va amintiti cum Firea sustinea ca nu se tine de scaun?

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca au fost depuse 52 de contestatii contra validarii sale ca edil, in principal de catre actuali si fosti consilieri PSD. Dupa ce a aratat ca nu stie sa piarda, Gabriela Firea nu reuseste nici sa paraseasca cu demnitate functia de primar, acuza acesta.

NICUSOR DAN: Unul din primele lucruri pe care o sa le fac este sa asiguram DSP-ului toti oamenii de care are nevoie

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat ca unul din primele lucruri pe care il va face dupa preluarea mandatului este sa asigure Directiei de Sanatate Publica oamenii de care are nevoie, inclusiv o cladire in care aceasta institutie sa isi poata desfasura corect activitatea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )