Libnet.ro
UNICEF

08:15

Nicusor Dan prezinta rezultatele unui sondaj conform caruia are 33% din intentia de vot

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicusor Dan prezinta rezultatele unui sondaj conform caruia are 33% din intentia de vot

Candidatul sustinut de principalele partide de dreapta pentru Primaria Generala a Capitalei, Nicusor Dan, a prezentat, sambata, rezultatele unui sondaj de opinie care arata ca 33% din intentia de vot a electoratului din Bucuresti se indrepta catre el. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan prezinta rezultatele unui sondaj care arata ca ar avea 33% dintre intentiile de vot ale bucurestenilor, cu 2,5% mai mult decat Gabriela Firea

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS pentru functia de primar al Capitalei, a prezentat, sambata, rezultatele unui sondaj de opinie, din care reiese ca are prima sansa in cursa electorala si.

Nicusor Dan prezinta Caracatita Firea-Pandele: O adevarata increngatura de neamuri, prieteni, cumetri, parteneri de afaceri si cercetati penal, pusi in functii importante

Articol sustinut de PNL Nicusor Dan, candidat la Primaria Capitalei, sustinut de PNL si USR-PLUS, a prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa, o lista cu 33 de nume, despre care spune ca reflecta.

Nicusor Dan prezinta caracatita de la Primaria Capitalei care conduce Bucurestiul, manevrata de gruparea Firea-Pandele FOTO VIDEO

Nicusor Dan a prezentat miercuri caracatita de la Primaria Capitalei manevrata de gruparea Pandele-Firea si prin care Bucurestiul este condus pe baza de cumetrie. Aceste persoane sunt fie oameni de incredere ai cuplului Pandele-Firea, fie sunt neamuri sau parteneri de afaceri, ori copiii de vecini, de neamuri si de de parteneri de afaceri, precizeaza candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei.

Ce procente au Nicusor Dan, Gabriela Firea si Traian Basescu, potrivit unui sondaj prezentat de candidatul sustinut de PNL, USR si PLUS

Nicusor Dan a prezentat sambata, intr-o conferinta de presa, un sondaj potrivit caruia ar avea un avans in fata Gabrielei Firea in cursa pentru Primaria Capitalei, insa avansul este mai mic decat marja de eroare a cercetarii sociologice.

Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti. Ce s-a intamplat cu diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea

Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti schimba tot ce se stia pana acum despre viitorul primar al Capitalei. Diferenta dintre Nicusor Dan si Gabriela Firea este una extrem de mica. Sondaj Alegeri Locale 2020 Bucuresti: Cine va fi urmatorul primar? Un sondaj privind Alegerile Locale 2020 din Bucuresti realizat de cei de la .

Sondaj. Nicusor Dan, avans infim in fata Gabrielei Firea. Traian Basescu, sub 10%. Foarte multi nehotarati

Nicusor Dan, candidatul dreptei la Primaria Capitalei, are un avans de doar 2,5 procente in fata primarului in functie Gabriela Firea, arata un sondaj Novel Research, cu o marja de eroare de 3,7%. Traian Basescu este cotat la 9%, in timp ce procentul nehotaratilor e de 18,5%. Sondajul a fost realizat in perioada 16-17 septembrie, deci a acoprit si scandalul in care au fost implicati Nicusor Dan si Caine.

Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan. Aluzii grave ale primarului Capitalei

Alegeri locale 2020. Gabriela Firea, primarul General al Capitalei sustine ca va participa la dezbateri cu contracandidatii sai de la Primaria Capitalei daca acestia prezinta public testele covid si antidrog la zi. Alegeri Locale 2020. Gabriela Firea l-a jignit pe Nicusor Dan Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile daca onor contracandidatii mei prezinta public .

FIREA, DESPRE DEZBATEREA CU NICUSOR DAN: Vedem daca va veni dumnealui, probabil va inventa ca are COVID

Primarul capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca va participa la dezbaterea de saptamana viitoare cu contracandidatul ei Nicusor Dan. Firea a mai spus ca vrea sa-l intrebe ce lista de consilieri generali va vota, el fiind un candidat independent, sustinut de PNL dar si de USR-PLUS, conform news. ro.

FIREA: Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, afirma ca acel consilier despre care Nicusor Dan a spus ca ar fi avut beneficii din cumpararea Parcului Verdi este membru in Guvernul PNL si nu mai lucra in Primarie la momentul achizitiei parcului, in urma cu doi ani. Am depus plangere penala impotriva lui Nicusor Dan pentru diseminarea de informatii false si calomnioase, anunta Firea, mentionand ca solicita daune morale de 100. 000 de euro, conform news. ro.

ZAMFIR (PSD): Dupa campanie, institutiile statului sa stabileasca daca Nicusor Dan a facut trafic de influenta

Senatorul PSD Daniel Zamfir l-a acuzat, vineri, pe Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, ca a subminat interesele unor oameni de afaceri, mentionand ca plangerea penala pe care au depus-o parlamentari social-democrati nu are rolul de a influenta campania electorala, ci ca institutiile statului sa stabileasca daca acesta a facut trafic de influenta sau este in conflict de interese, conform Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )