Libnet.ro
UNICEF

12:30

Nicusor Dan, primul candidat ce isi prezinta viziunea pentru Bucuresti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicusor Dan, primul candidat ce isi prezinta viziunea pentru Bucuresti

Deputatul independent Nicusor Dan si-a lansat, ieri, viziunea sa pentru Capitala, care va fi supusa dezbaterii publice, cu cetatenii, dar si cu specialistii. Prima dintre aceste dezbateri va avea loc saptamana viitoare, a anuntat Nicusor Dan, cu prilejul conferintei de presa pe care a sustinut-o ieri. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan si-a lansat oficial site-ul de campanie. Ce prioritati are pentru Bucuresti candidatul independent sustinut de USR la Primaria Capitalei

Sistemul centralizat de incalzire, mobilitatea si tot ce tine de ea, poluarea si cladirile cu risc seismic sunt chestiuni urgente pe care Bucurestiul trebuie sa le rezolve, considera Nicusor Dan, ca.

Nicusor Dan si-a lansat programul de candidat pentru Primaria Capitalei: Eu cred in candidatul unic al Opozitiei

Candidatul independent sustinut de USR pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, si-a lansat marti programul de candidat. Alaturi de acestia au fost prezenti doi fosti colegi de partid, Cosette Chichirau si Stelian Ion, care la randul lor urmeaza sa candideze pentru primariile din Iasi, respectiv Constanta. Fostu lider USR a subliniat ca opozitia trebuie sa aiba un candidat unic care sa se lupte cu Gabriela Firea pentru Primaria Bucurestiului.

Nicusor Dan: Problema cea mai grea pe care va trebui sa o rezolve viitorul primar la Capitalei este cea a incalzirii centralizate. Daca ar fi sa montam toti centrale de apartament ar dura vreo zece ani (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul independent la Primaria Capitalei, a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca cea mai grea.

Kylian Mbappe nu isi face sperante pentru Balonul de Aur: Messi este marele favorit

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai valorosi fotbalisti ai momentului, dar francezul de 20 de ani prefera sa ramana cu picioarele pe pamant si nu isi face sperante pentru Balonul de Aur, trofeu ce va fi decernat pe 2 decembrie, la Paris. Jucatorul de la PSG considera ca Lionel Messi Barcelona) este marele favorit la castigarea celui mai prestigios trofeu individual.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )