Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nicusor Dan propune dezvoltarea retelei de tramvaie

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan propune dezvoltarea retelei de tramvaie

Nicusor Dan a lansat in dezbatere publica, pe internet, Strategia pentru tramvaie, despre care pre. continuă pe România Liberă

Ce spunea in urma cu cateva luni Moise Guran despre Nicusor Dan, candidatul USR Bucuresti la Primaria Capitalei

Fostul jurnalist pare sa fi gresit partidul atunci cand a anuntat ca se inscrie in USR. Moise Guran a sustinut ca Dacian Ciolos ar fi fost un candidat la presedintie mai bun decat Dan Barna, iar Nicusor Dan nu ar trebui sa candideze la Primaria Capitalei.

Nicusor Dan o pune la colt pe Firea: Mai ai o saptamana sa vii cu bugetul pe 2020

Candidatul USR la primaria Capitalei, Nicusor Dan, i-a transmis miercuri un mesaj primarului Gabriela Firea, amintindu-i ca mai are doar o saptamana sa propuna bugetul Bucurestiului pe 2020. ii atrag atentia ca a depasit termenul legal de propunere a bugetului in fiecare an de mandat. ii solicit sa vina cu un buget realist, a subliniat Nicusor Dan.

Pe cine sustiune Moise Guran (USR) la Primaria Capitalei: Nicusor Dan sau Vlad Voiculescu?

Pe Nicusor Dan sigur nu-l votez, spunea Moise Guran, recent intrat in USR, in urma cu mai multe saptamani, despre candidatul desemnat al partidului pentru Primaria Capitalei. Desi este membru USR, acesta a fost prezent vineri la lansarea proiectului pentru Bucuresti al lui Vlad Voiculescu, candidatul PLUS.

Viziunea lui Moise Guran pentru Bucuresti si primele sale atacuri politice. Fostul jurnalist l-ar fi preferat pe Vlad Voiculescu in locul lui Nicusor Dan si reclama decizia PNL de a propune un candidat propriu

Moise Guran a renuntat la cariera de jurnalist si s-a inscris in USR. Cu aceasta ocazie, proaspatul politician si-a exprimat viziunea despre Bucuresti si a lansat si primele sale atacuri din noua postura. El.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )