Libnet.ro
UNICEF

18:00

Nicusor Dan si-a depus demisia din Camera Deputatilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nicusor Dan si-a depus demisia din Camera Deputatilor

Chiar daca nu si-a preluat inca mandatul de primar al Capitalei, Nicusor Dan si-a depus, luni, demisia din Camera Deputatilor, scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

PMP Bucuresti a depus lista de candidati pemtru parlamentare. Liviu Negoita candideaza la Camera Deputatilor. Lista e deschisa de Eugen Tomac

Partidul Miscarea Populara a depus, sambata, la Biroul Electoral Municipal listele pentru Bucuresti cu candidatii sai la parlamentare. La Camera Deputatilor, cap de lista este presedintele PMP Eugen Tomac, in timp ce la Senat primul pe lista este Cristiaj Diaconescu. Nou intrat in PMP, fostul primar de la Sectorul 3, Liviu Negoita, se afla pe lista pentru Camera Deputatilor.

Tomac deschide listele PMP pe Bucuresti la Camera Deputatilor

Partidul Miscarea Populara PMP) a depus, sambata, la Biroul Electoral Municipal listele pe Bucuresti ale candidatilor la parlamentare, la Camera Deputatilor lista fiind deschisa de Eugen Tomac, presedintele formatiunii, iar la Senat, de Cristian Diaconescu.

Nicusor Dan: Trebuie sa impunem, in Bucuresti, colectarea selectiva a deseurilor

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat vineri seara, intr-o emisiune la Realitatea Plus, ca rampele clandestine de gunoi, care uneori sunt incendiate, trebuie identificate cu ajutorul Politiilor Locale, statiilor de monitorizare si laboratorului mobil. Nicusor Dan a adaugat ca Bucurestiul va colecta selectiv deseurile, aceasta fiind o obligatie a Romaniei fata de Uniunea Europeana.

Nicusor Dan: Nu am promis in campanie ca voi rezolva instant problema apei si a caldurii. Ce solutii de avarie propune pentru iarna aceasta

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, vineri seara, ca termoficarea din Bucuresti este o problema grea pe care nu a promis ca o va rezolva instant. Pentru iarna care urmeaza, Nicusor Dan considera ca este nevoie de un management de avarie.

Nicusor Dan, despre masurile pe care le va lua daca Bucurestiul va trece de rata de 3 la mie. Ipoteza carantinarii, exclusa momentan

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, considera cresterea numarului de cazuri o problema foarte grava si crede ca este nevoie de colaborare intre autoritatile locale, populatie si distemul sanitar. intrebat ce se va intampla daca Bucurestiul trece de rata de 3 cazuri la mia de locuitori, Nicusor Dan a precizat ca se va analiza distributia acestor cazuri, iar ipoteza carantinarii Bucurestiului este exclusa in acest moment.

Saltul financiar facut de Nicusor Dan ca primar

Au trecut vremurile cand a fi bugetar insemna ca esti sarac. in cazul unora dintre cei mai proeminenti politicieni, functia publica a insemnat si un salt consistent al veniturilor oficiale declarate. Cel mai proaspat exemplu: noul Primar General ales al Capitalei: Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Ipoteza carantinarii Bucurestiului este exclusa in acest moment

Ipoteza carantinarii Bucurestiului este exclusa in acest moment, dar printr-un sistem informatic privind incidenta de cazuri noi de COVID-19 se va urmari daca se va impune, eventual, carantinarea anumitor zone, afirma primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan.

Nicusor Dan: Cand preiau mandatul, sunt gata sa colaborez cu Ministerul Sanatatii si DSP. Exista niste mijloace care, daca le punem impreuna, pot stavili raspandirea COVID-19

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, s-a aratat gata sa colaboreze cu Ministerul Sanatatii si cu Directia de Sanatate Publica atunci cand va prelua mandatul. El este de parere ca exista.

Nicusor Dan, despre termoficarea din Bucuresti: Este o problema grea

Noul primar general al Capitalei, Nicusor Dan, este de parere ca termoficarea din Bucuresti este o p.

Nicusor Dan:Ipoteza carantinarii Bucurestiului este exclusa in acest moment

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat vineri seara, la un post de televiziune, faptul ca exclude posibilitatea carantinarii Capitalei. Acesta a mai spus ca situatia este grava, insa tine de fiecare in parte sa respectam masurile.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2796 seconds )