Libnet.ro
UNICEF

10:00

Nicusor Dan si-a luat angajamentul. Primii doi oameni cu functii cheie care vor fi dati afara de la Primarie (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan si-a luat angajamentul. Primii doi oameni cu functii cheie care vor fi dati afara de la Primarie (VIDEO)

Seful directiei juridice si arhitectul sef al Bucurestiului se numara printre primii angajati ai PMB care vor fi concediati, a declarat Nicusor Dan, in exclusivitate pentru B1 TV, sambata. continuă pe B1

Nicusor Dan si-a luat angajamentul. Primii doi oameni cu functii cheie care vor fi dati afara de la Primarie (VIDEO)

Seful directiei juridice si arhitectul sef al Bucurestiului se numara printre primii angajati ai PMB care vor fi concediati, a declarat Nicusor Dan, in exclusivitate pentru B1 TV, sambata.

Business report: Un downgrade ar spulbera cursul de schimb. Dezvoltatorii imobiliari nu vad cu ochi buni ca Nicusor Dan sa fie primar. Kurzarbeit: Primii pasi pentru aplicarea mecanismului

Un downgrade ar spulbera cursul de schimb. Altfel, euro nu va sari de 4,9 lei pana la sfarsitul anului * Cristian Pirvulescu: Dezvoltatorii imobiliari nu vad cu ochi buni ca Nicusor Dan sa fie primar general. I-ar incomoda * Nicolae Danila: 30 de ani de provocari si reforme in sistemul bancar din Romania * Poate Romania intra acum in ERM2, antecamera spre euro? Categoric NU! * Spitalele: mulse de administratiile locale, dar in responsabilitatea administratiei centrale * Ce crede doamna Maria, in varsta de 89 de ani, despre cresterea punctului de pensie cu 40% * Schema de ajutor pentru companiile mari, operationala saptamana viitoare * Kurzarbeit: Primii pasi pentru aplicarea mecanismului - documente de intocmit.

Sondaj alegeri locale 2020. Gabriela Firea i-a luat fata lui Nicusor Dan! L-a lasat in urma

Ultimele sondaje inainte de ziua alegerilor locale de duminica, 27 septembrie, dau sanse diferite principalilor candidati. Un sondaj IRSOP in Capitala ne prezinta o situatie neobisnuita: desi PNL si USR au, impreuna, o intentie de vot de aproape 50% pe vot politic, Gabriela Firea s-ar putea impune la o diferenta mare. De altfel, un sondaj .

Gabriela Firea, atac la Nicusor Dan dupa votare: Tinerii NU vor CAINI la Primarie. Fratii interlopilor nu stiu decat sa-i serveasca pe interlopi

Gabriela Firea vine cu replica pentru Nicusor Dan in urma celor declarate de contracandidatul ei la urnele de vot, in aceasta dimineata. Razboiul continua intre cei doi candidati din cursa pentru Primaria Capitalei. Gabriela Firea, atac la adresa lui Nicusor Dan Spiritele s-au incins de-a lungul campaniei electorale in special intre Nicusor Dan si Gabriela .

Nicusor Dan, intalnire de gradul zero cu Klaus Iohannis. Ce au discutat, de fapt

Alegerile locale se apropie, iar ochii tuturor bucurestenilor sunt atintiti catre cei doi candidati preferati pentru a ocupa postul de primar general: Gabriela Firea si Nicusor Dan. Candidatul sustinut de PNL si Alianta USR-PLUS a avut o intalnire de gradul zero cu presedintele Klaus Iohannis. Iata despre ce au discutat cei doi! Nicusor Dan si .

Secretul sondajelor publicate la ora 21.00. Ce arata ele, de fapt, despre Gabriela Firea si Nicusor Dan

Gabriela Firea si Nicusor Dan au fost cei mai vizibili candidati la alegerile locale de anul acesta. Lasand la o parte dezvaluirile din presa, despre cei doi, lupta acerba s-a dat intre cei doi candidati. Secretul sondajelor publicate la ora 21. 00 Sondajele din aceasta seara, exit-poll-urile orei 21:00, arata faptul ca bucurestenii si-au dorit schimbarea.

VIDEO Nicusor Dan: Iesiti la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia Cautati cu rabdare pe buletinul de vot

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, ii indeamna pe bucuresteni sa iasa la vot inca din momentul asta pentru a evita aglomeratia si spune ca este un moment al revansei. El a acuzat ca in ziua votului continua campania murdara. Nicusor Dan a mai spus ca a primit sesizari din partea alegatorilor ca se descurca mai greu cu buletinul de vot pentru primar si i-a indemnat pe oameni sa caute cu rabdare si sa aleaga candidatul preferat.

Nicusor Dan: Orice vot dat in afara mea e un vot pentru PSD. Vlad Voiculescu: Proiectele lui Firea au fost toate fara cap si coada

Liderul PLUS Bucuresti Vlad Voiculescu si candidatul sustinut de USR-PLUS-PNL pentru Capitala, Nicusor Dan, vor fi prezenti joi, de la ora 13. 00, la Adevarul Live in ultimul interviu cu cei doi inaintea alegerilor locale de duminica.

Ce scrie in diploma de studii a lui Nicusor Dan. Contracandidatii lui ar trebui sa se teama de asta

Astazi, 27 septembrie, bucurestenii si-au ales viitorul Primar al Capitalei, in persoana lui Nicusor Dan. Rezultatul este doecamdata partial real, pana la momentul oficializarii de catre BEC a rezultatelor alegerilor locale. Ce scrie in diploma de studii a lui Nicusor Dan Nicusor Dan, candidatul PNL-USR PLUS la functia de primar al Capitalei, putina lume stie .

Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea. Detaliul observat de toti bucurestenii la votare VIDEO

Nicusor Dan i-a aplicat o lovitura de imagine Gabrielei Firea la alegerile locale 2020. Aceasta s-a prezentat singura la urne, in timp ce Nicusor Dan a venit cu familia. Nicusor Dan, lovitura de imagine pentru Gabriela Firea Astfel, Nicusor Dan s-a prezentat, azi, la ora 9. 00, la sectia de votare de la Scoala Gimnaziala 279, .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )