Libnet.ro
UNICEF

10:45

Nicusor Dan: Subventia pentru transport e fireasca, pentru incalzire, o anomalie

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan: Subventia pentru transport e fireasca, pentru incalzire, o anomalie

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, miercuri seara, ca subventia pentru transpor. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan: Subventia pe transportul public este o chestiune fireasca, subventia pentru incalzire este o anomalie

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat, miercuri seara, ca subventia pentru transportul public este o chestiune fireasca, o subventie care se plateste peste tot in lume, in timp ce subventia pentru incalzire este o anomalie, care se datoreaza lipsei investitiilor din reteaua de termoficare, relateaza Agerpres.

NICUSOR DAN: Vaccinarea, calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a transmis astazi ca atat el, personal, cat Primaria Municipiului Bucuresti, vor sustine procesul de vaccinare a populatiei, apreciind ca aceasta este calea cea mai sigura pentru a reveni la normalitate.

Nicusor Dan: Desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa, mai rapida decat lichidarea pe cale judecatoreasca

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat luni ca desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa este mai rapida decat o lichidare pe cale judecatoreasca, proces care s-ar putea intinde pe parcursul mai multor ani. Citeste si: Etapele anuntate de Nicusor Dan pentru desfiintarea celor peste 20 de companii municipale infiintate de Gabriela Firea.

Mai multi artisti independenti cer primarului Nicusor Dan sa ii includa in schema de ajutor pentru sectorul cultural

Mai multi artisti independenti cer primarului Nicusor Dan, printr-o petitie publicata de MUZE - Asociatia pentru Teatru, Film, Muzica si Dans, sa ii includa in schema de ajutor pentru sectorul cultural.

Nicusor Dan: Am gasit datorii curente de 3 miliarde de lei, asta inseamna trei sferturi din bugetul pe un an. Conturile noastre sunt inca blocate pentru investitii

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat ca a gasit la Primarie datorii curente de 3 miliarde de lei, ceea ce reprezinta trei sferturi din bugetul institutiei pe un an. Conturile noastre sunt inca blocate pentru investitii, a adaugat Dan. El a spus ca situatia s-ar putea rezolva prin cresterea nivelului de indatorare, daca Ministerul de Finante va fi de acord.

Nicusor Dan: Conturile primariei, blocate pentru investitii Solicitam Ministerului Finantelor cresterea gradului de indatorare

Primarul municipiului Bucuresti, Nicusor Dan, a declarat, marti seara, ca din cauza datoriilor de 3 miliarde de lei conturile municipalitatii sunt blocate si nu se pot face investitii, iar in cursul zilei a avut o intalnire cu ministrul Finantelor, Alexandru Nazare, cu privire la aceasta situatie, relateaza Agerpres.

Nicusor Dan: Am gasit la Primaria Capitalei datorii curente de 3 miliarde de lei, adica 3 sferturi din bugetul pe un an. Conturile sunt inca blocate pentru investitii

Primarul General al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat marti seara, pentru B1 TV, ca a gasit Primaria Municipiului Bucuresti cu datorii curente de 3 miliarde de lei, adica trei sferturi din bugetul pe un an.

Nicusor Dan, dupa sedinta CGMB: Reprezentantii PSD n-au participat, sub pretexte puerile Procedura de desfiintare a Asociatiei Centru pentru Dialog, demarata: E o structura inutila

Nicusor Dan, Primarul General al Capitalei, a declarat, luni, ca desfiintarea companiilor municipale pe cale administrativa e mai rapida decat o lichidare pe cale judecatoreasca, caci procesul ar putea dura ani.

Nicusor Dan a desfiintat Asociatia pentru Dialog Social Bucuresti

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, luni seara, ca in sedinta Consiliului General al Primariei Bucuresti a fost demarata procedura de desfiintare a Asociatiei Centru Municipal pentru Dialog Social Bucuresti.

Etapele anuntate de Nicusor Dan pentru desfiintarea celor peste 20 de companii municipale infiintate de Gabriela Firea

Primarul general, Nicusor Dan, explica, pe Facebook, care sunt etapele de desfiintare a celor peste 20 de companii municipale infiintate de Gabriela Firea, ce au dus la o risipa incredibila de bani publici, el spunand ca aceasta procedura are mai multe etape.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )