Libnet.ro
UNICEF

21:15

Nicusor Dan le transmite membrilor USR si PLUS ca trebuie sa demonteze in sase saptamani ceea ce o propaganda de zeci de milioane de lei a facut in patru ani

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan le transmite membrilor USR si PLUS ca trebuie sa demonteze in sase saptamani ceea ce o propaganda de zeci de milioane de lei a facut in patru ani

Candidatul sustinut de principalele partide de dreapta pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, le-a transmis membrilor USR si PLUS ca vor avea principalul rol in campania pentru Primaria Capitalei, spunand ca, in discutii cu oamenii, acestia vor trebui sa demonteze ceea ce propaganda platita cu zeci de milioane de lei a facut in patru ani. continuă pe Adevărul

Dan Barna, despre fuziunea USR-PLUS: Acest sacrificiu de etapa merita si va da roade pe termen lung

Presedintele USR, Dan Barna, le-a explicat membrilor formatiunii politice pe care o conduce ca fuziunea cu PLUS, partidul infiintat de fostul prim-ministru Dacian Ciolos, are o miza mult mai mare decat mizele personale ale membrilor USR.

NICUSOR DAN: Stiu ca sustinatorii PMP-ului doresc ca primarul actual si administratia actuala PSD din Bucuresti sa plece

Candidatul PNL si USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spune ca sustinatorii PMP doresc ca primarul actual si administratia PSD din Bucuresti sa plece si este convins ca ei vor da un vot util in lupta intre anti-PSD si PSD, conform News. ro.

NICUSOR DAN: Dupa alegeri vom sesiza institutiile abilitate, in special pe chestiunea Constanda si parcul Bordei

Deputatul independent Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, a declarat astazi ca, imediat dupa alegerile locale, institutiile statului vor fi sesizate in cazul Constanda si Parcul Bordei.

Moment inedit: Nicusor Dan, provocat sa prezinte rezolvarea problemei cu care a castigat Olimpiada Internationala de Matematica in 1988, in direct pe B1 TV. Cum s-a descurcat (VIDEO)

Moment inedit in studioul B1 TV, unde Nicusor Dan, independentul propus de PNL si USR-PLUS pentru postul de primar generalal Capitalei, a prezentat rezolvarea problemei cu care a castigat Olimpiada.

Nicusor Dan, invitatie la vot pentru simpatizantii lui Basescu: Invit alegatorii PMP sa dea un vot util, adica pentru mine

Nicusor Dan,candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Municipiului Bucuresti, i-a invitat pe sustinatorii lui Traian Basescu sa dea un vot utilpentru a scapa Bucurestiul de.

Nicusor Dan: Dupa alegeri vom sesiza institutiile abilitate in cazul Constanda-Parcul Bordei

Nicusor Dan, candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, a declarat joi ca, imediat dupa alegerile locale, institutiile statului vor fi sesizate in cazul Constanda si Parcul Bordei.

Nicusor Dan: Stiu ca sustinatorii PMP doresc ca Firea si administratia PSD din Bucuresti sa plece. Sunt convins ca ei vor da un vot util in aceasta lupta

Candidatul PNL si USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, spune ca sustinatorii PMP doresc ca primarul actual si administratia PSD din Bucuresti sa plece si este convins ca ei vor da un vot util in lupta intre anti-PSD si PSD.

Protocolul de fuziune USR-PLUS: cum se impart locurile pe liste la parlamentare si ce va cuprinde programul de guvernare

Protocolul de fuziune USR-PLUS prevede absorbtia partidului lui Dacian Ciolos de catre formatiunea condusa de Dan Barna, cei doi fiind copresedinti ai noului USR, pana la congresul care trebuie sa aiba loc in cel mult trei luni de la ramanerea definitiva a deciziei judecatoresti. La Congres se va propune ca denumirea partidului sa fie USRPLUSUSR si PLUS au fuzionat. Barna: Este un pas istoric Ciolos: Suntem unii ai celorlalti .

Vasile Dancu: Victor Ponta si Pro Romania nu iau voturi numai de la PSD, ci si de la USR-PLUS. Un articol puternic si o ancheta l-au ucis pe Dan Barna (VIDEO)

Vasile Dancu, presedintele interimar al Consiliului National PSD, este de parere ca Victor Ponta si Pro Romania nu iau voturi numai de la PSD, ci chiar si de la cei dezamagiti de USR-PLUS. Sociologul a amintit.

VIDEO INTERVIU Simona Spataru, candidatul USR-PLUS, sustinut de PNL, pentru Primaria Sectorului 4: Vrem sa dezvoltam in zona platformei IMGB un parc de investitii Sudul Capitalei trebuie sa fie ca nordul

Simona Spataru, candidatul USR-PLUS pentru Primaria Sectorului 4, isi propune ca sudul Bucurestiului sa fie la fel de dezvoltat ca nordul si ca cei care lucreaza acum in birourile din Pipera sa-si gaseasca noile locuri de munca in sud. Simona Spataru a vorbit, intr-un interviu acordat HotNews. ro, despre problema Politiei Locale in Sectorul 4, despre reabilitarea blocurilor, care a ramas restanta in mandatul actualului primar, despre situatia burselor in sector, dar si despre lipsa creselor si a gradinitelor. Exista fonduri pentru crearea unei infrastructuri de crese si gradinite noi in sectorul 4 si pot fi obtinute inclusiv pe fonduri europene, a explicat candidatul USR-PLUS la Primaria Sectorului 4.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )