Libnet.ro
UNICEF

12:30

Nicusor Dan: Urgenta este sa iesim cu un buget realist imediat dupa aprobarea bugetului national. Vreau sa iesim din politica de tip Mos Craciun (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Urgenta este sa iesim cu un buget realist imediat dupa aprobarea bugetului national. Vreau sa iesim din politica de tip Mos Craciun (VIDEO)

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, vineri, ca a inceput dezbaterea bugetului Bucurestiului impreuna cu Executivul, cu consilierii generali si cu mai multe ONG-uri. Edilul general a precizat ca. continuă pe B1

NICUSOR DAN: Vreau sa iesim din politica de tip Mos Craciun in privinta bugetului

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca actuala administratie isi doreste sa iasa din politica de Mos Craciun, precizare facuta in contextul discutiilor despre proiectul de buget.

Nicusor Dan: Vreau sa iesim din politica de tip Mos Craciun dupa care s-au derulat pana acum discutiile pe bugetul Capitalei VIDEO

Primarul general Nicusor Dan a declarat vineri ca vrea iesirea din politica de tip Mos Craciun dupa care s-au derulat pana acum discutiile pe bugetul Capitalei, precizand ca isi doreste ca Primaria sa iasa cu un buget realist dupa adoptarea celui la nivel national.

Nicusor Dan: Vreau sa iesim din politica de tip Mos Craciun dupa care s-au derulat pana acum discutiile pe bugetul Capitalei

Primarul general al Capitalei a declarat vineri ca vrea iesirea din politica de tip Mos Craciun dupa care s-au derulat pana acum discutiile pe bugetul Bucurestiului. El a precizat totodata ca isi doreste ca Primaria sa iasa cu un buget realist, dupa adoptarea celui la nivel national.

Nicusor Dan: Noul Bucuresti incepe cu un buget corect, axat pe nevoile reale ale orasului, fara cheltuieli aberante si nejustificate

Nicusor Dan, Primarul general al Capitalei, a dat asigurari, vineri, ca bugetul Bucurestiului pe anul acesta, ce va fi prezentat luna viitoare, va fi unul axat pe nevoile reale ale orasului. Banii publici nu vor fi.

Nicusor Dan: Obiectivul nostru pentru 2021 este sa avem in sfarsit un buget realist, pe care sa se recladeascacredibilitate institutiei

Nicusor Dan a vorbitvineri seara, intr-o interventie pe B1 Tv despre bugetul Primariei Capitalei pe 2021. Edilul a spus ca sustine varianta crearii unui buget realist, care sa.

Nicusor Dan: Obiectivul nostru pentru sa avem in sfarsit un buget realist, pe care sa se recladeascacredibilitate institutiei

Nicusor Dan a vorbitvineri seara, intr-o interventie pe B1 Tv despre bugetul Primariei Capitalei pe 2021. Edilul a spus ca sustine varianta crearii unui buget realist, care sa.

Nicusor Dan, propune un buget realist si transparent, concentram pe adevaratele prioritati

Primarul General, Nicusor Dan, a dat detalii astazi, in cadrul unei conferinte de presa, despre dezb.

Cati bani au cerut institutiile de stat catre Primaria Capitalei. Nicusor Dan a facut totul public

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei a facut public de cati bani au nevoie institutiile publice de la Primaria Capitalei. Acesta propune un buget realist, iar prioritare sunt platile pentru termoficare, subventiile pentru transport dar si continuarea investitiilor. Primaria Capitalei nu va acorda bani tuturor institutiilor Nicusor Dan a precizat in aceasta dimineata ca doreste .

Nicusor Dan: Bugetul real al Primariei Capitalei este undeva la 4 miliarde lei Nu veti gasi in momentul acesta proiectele noi

Primaria Capitalei va avea in 2021 un buget real de circa 4 miliarde lei la care se adauga finantarile nerambursabile din fonduri europene, a anuntat vineri primarul general, Nicusor Dan, intr-o conferinta de presa. Din aceasta suma, subventiile la STB si termoficare vor fi in jur de 2 miliarde lei, iar in bugetul de la inceputul anului nu vor fi investitii noi din cauza situatiei financiare dificile in care se afla municipalitatea. Investitiile din anii trecuti, continuate in 2021 vor fi Pasajul de la Doamna Ghica, largirea strazii Prelungirea Ghencea si Patinoarul Flamaropol.

Nicusor Dan, replica pentru Vlad Voiculescu: Trebuie sa invatam sa ne impartim competenta

Primarul General al Capitalei Nicusor Dan i-a replicat ministrului Sanatatii Vlad Voiculescu, care a cerut, in timpul sedintei Comitetului pentru Situatii de Urgenta din Bucuresti, ca restrictiile din Capitala sa fie mentinute. Trebuie sa invatam sa ne impartim competenta. Eu ca autoritate locala am niste atributii, i-a raspuns Nicusor Dan.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )