Libnet.ro
UNICEF

23:00

Nicusor Dan da vina pe Firea ca Spitalele Bals si Colentina au ramas fara caldura

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan da vina pe Firea ca Spitalele Bals si Colentina au ramas fara caldura

Nicusor Dan o face responsabila pe Gabriela Firea ca vineri seara spitalele Matei Bals si Colentina au ramas fara caldura. Primarul General sustine intr-o postare pe Facebook ca fostul edil nu a intervenit pentru reparatii la conducte ca sa nu-i afecteze campania electorala. continuă pe Hotnews

NICUSOR DAN, DESPRE SITUATIA DE LA SPITALELE BALS SI COLENTINA: Vina uriasa apartine administratiei PSD Firea

Primarul general Nicusor Dan a declarat referitor la problema din spitalele Matei Bals si Colentina, unde caldura a fost intrerupta peste zi si a revenit azi-noapte, ca vina apartine administratiei PSD Firea care toata vara nu a alocat bani si a lasat reteaua sa se deterioreze.

NICUSOR DAN, DESPRE LIPSA CALDURII DE LA SPITALELE BALS SI COLENTINA: Vina uriasa apartine administratiei PSD Firea care toata vara, nealocand bani, a lasat reteaua sa se deterioreze

Primarul general Nicusor Dan a declarat referitor la problema din spitalele Matei Bals si Colentina, unde caldura a fost intrerupta peste zi si a revenit azi-noapte, ca vina apartine administratiei PSD Firea care toata vara nu a alocat bani si a lasat reteaua sa se deterioreze. in schimb, Gabriela Firea a scris pe Facebook ca Ludovic Orban si Nicusor Dan au spus ca se vor implica personal pentru ca CET-urile sa nu mai livreze agent termic sub parametri, insa nu au facut nimic. Zero. Gheata la mal, mai spune prim-vicepresedintele PSD, scrie News.

GABRIELA FIREA, DESPRE SITUATIA DE LA SPITALELE BALS SI COLENTINA: Orban si Nicusor Dan nu au facut nimic. Zero. Gheata la mal

Gabriela Firea a scris pe Facebook ca Ludovic Orban si Nicusor Dan au spus ca se vor implica personal pentru ca CET-urile sa nu mai livreze agent termic sub parametri, insa nu au facut nimic. Zero. Gheata la mal, mai spune prim-vicepresedintele PSD.

Nicusor Dan despre lipsa caldurii la Matei Bals: Firea e de vina!. Fostul primar general: N-au facut nimic! Zero!

Primarul general Nicusor Dan a declarat referitor la problema din spitalele Matei Bals si Colentina, unde caldura a fost intrerupta peste zi si a revenit azi-noapte, ca vina apartine administratiei PSD Firea care toata vara nu a alocat bani si a lasat reteaua sa se deterioreze.

Nicusor Dan arunca vina pe prof. Adrian Streinu-Cercel dupa avaria de caldura: A constatat ca este frig

Nicusor Dan acuza, dupa avaria de la spitalele Matei Bals si Colentina, ca directorul Spitalului Colentina a luat masuri, in timp ce cel al Spitalului Matei Bals, Adrian Streinu Cercel, nu a facut nimic si a constatat seara ca este frig.

Nicusor Dan a concediat-o pe nasa de cununie a Gabrielei Firea. Alina Tarcevschi castiga 4.000 de euro pe luna de la Primaria Capitalei

Primarul general Nicusor Dan a anuntat, miercuri, cateva schimbari in una dintre cele mai controversate companii ale Primariei Capitalei. Referindu-se la Administratia Municipala pentru Consolidarea Cladirilor.

Ce a putut sa ii spuna Klaus Iohannis lui Nicusor Dan legat de lipsa apei calde si a caldurii din Bucuresti

Ce a putut sa ii spuna Klaus Iohannis lui Nicusor Dan legat de lipsa apei calde si a caldurii din Bucuresti. Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, astazi, la Palatul Cotroceni, cu Nicusor Dan, presedintele ca a avut loc o discutie foarte buna, aplicata. Printre temele abordate s-au aflat termoficarea din Bucuresti, traficul, gestionarea deseurilor, precum .

PSD i-a reclamat la Biroul Electoral pe Iohannis si pe Nicusor Dan, dupa intalnirea de sambata a celor doi

PSD a facut o plangere la Biroul Electoral de circumscriptie al Municipiului Bucuresti in care reclama ca presedintele Klaus Iohannis transmite din nou mesaje electorale in favoarea PNL. De asemenea, a fost reclamat la BEM si primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, sesizarea fiind facuta de social-democrati in urma intalnirii de sambata dintre Iohannis si Dan.

Disperare in tabara USR dupa ce Nicusor Dan a anuntat ca sprijina PNL in alegeri. Val de reactii: Primii dezamagiti am fost noi sutele de membri dati afara din USR doar pentru ca il sustinem pe Nicusor Dan iar unora le era frica sa nu le fure partidul

Anuntul primarului general al Capitalei, Nicusor Dan, fondator al USR, ca va sustine PNL in alegerile parlamentare din 6 decembrie, a declansat un val de reactii in randul USR-istilor. Postarile aparute in.

Traian Basescu, despre apropierea lui Nicusor Dan de PNL: A cedat ispitei. Orban i-a promis bani

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat miercuri declaratia lui Nicusor Dan, care a afirmat ca PNL este cea mai buna optiune pentru guvernare, adaugand apoi ca duminica va pune stampila de vot pe liberali. Basescu considera ca Nicusor Dan a cedat ispitei.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )