Libnet.ro
UNICEF

13:00

Nigeria: Liderul Boko Haram ar fi fost ranit mortal intr-un atac aerian

România Liberă România Liberă,
Nigeria: Liderul Boko Haram ar fi fost ranit mortal intr-un atac aerian

Liderul Boko Haram ar fi fost ranit mortal, intr-un raid aerian asupra insurgentilor din nord-estul Nigeriei, au anuntat fortele aeriene nigeriene. continuă pe România Liberă

Nigeria: Liderul gruparii teroriste Boko Haram ar fi fost ranit mortal intr-un atac aerian

Liderul gruparii teroriste Boko Haram ar fi fost ranit mortal intr-un raid aerian asupra insurgentilor din nord-estul tarii, conform unui anunt facut de fortele aeriene nigeriene. Avioanele nigeriene au.

Liderul gruparii teroriste Boko Haram a fost ranit mortal de aviatia nigeriana

Fortele aeriene nigeriene au anuntat marti ca liderul Boko Haram ar fi fost ranit mortal intr-un raid aerian asupra insurgentilor din nord-estul tarii, in care au fost ucisi si alti.

Liderul gruparii teroriste Boko Haram, ranit mortal de aviatia nigeriana

Fortele aeriene nigeriene au anuntat marti ca liderul Boko Haram a fost ranit mortal intr-un raid aerian asupra insurgentilor din nord-estul tarii relateaza Reuters.

Gruparea Boko Haram a rapit 13 persoane si a ucis alte 10 persoane, intr-un sat din Nigeria

Zece persoane au murit si alte 13 au fost ranite, sambata, de gruparea islamista nigeriana Boko Haram, intr-un sat situat in apropiere de Chibok, localitate unde, in 2014, peste de 200 de liceene au fost rapite.

10 oameni ucisi in Nigeria, dupa un nou atac al Boko Haram

Boko Haram, organizatia radicala islamista din Nigeria, a omorat 10 oameni si a rapit 13 persoane intr-un sat aflat in apropierea localitatii Chibok, oras de unde 200 de tinere liceene au fost rapite in 2014.

10 oameni ucisi in Nigeria, dupa un nou atac al gruparii Boko Haram

Boko Haram, organizatia radicala islamista din Nigeria, a omorat 10 oameni si a rapit 13 persoane intr-un sat aflat in apropierea localitatii Chibok, oras de unde 200 de tinere liceene au fost rapite in 2014.

10 persoane ucise si 13 rapite, intr-un atac al Boko Haram asupra unui sat aproape de Chibok

Gruparea islamista nigeriana Boko Haram a ucis zece persoane si rapit alte 13, sambata, intr-un sat aproape de Chibok, localitate unde mai mult de 200 de liceene au fost rapite in 2014, au informat duminica satenii, transmite AFP, preluata de Agerpres.

Franta va continua sa ajute forta multinationala africana care lupta impotriva Boko Haram

Presedintele Frantei, Francois Hollande, l-a asigurat sambata pe omologul sau din Ciad, Idriss Deby, ca tara sa va continua sa ofere ajutor fortei multinationale africane care lupta impotriva organizatiei teroriste Boko Haram, transmite EFE, citata de Agerpres.

New Mexico: Un barbat, suspectat ca a furat un camion, a fost impuscat mortal de politisti (VIDEO)

Politistii din localitatea Las Cruces din statul american New Mexico au impuscat mortal un barbat care avea asupra lui un cutit si despre care se crede ca a fost implicat intr-un jaf si in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )