Libnet.ro
UNICEF

19:00

Nikolai Beckers, CEO Telekom: Romania are nevoie de noul Cod Fiscal pentru ca salariile oamenilor sa creasca

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nikolai Beckers, CEO Telekom: Romania are nevoie de noul Cod Fiscal pentru ca salariile oamenilor sa creasca

Noua propunere de Cod Fiscal este una benefica pentru economia Romaniei pentru ca un TVA de 19%, in loc de 24%, ar putea sustine o crestere economica de 4-5% si implicit o crestere o salariilor oamenilor, a declarat pentru Wall-Street. ro, Nikolai. continuă pe Wall-Street Ro

Sebastian Ghita: Romania are nevoie ca de aer de un sistem informatic pentru absorbtia de fonduri europene si altul pentru gestionarea investitiilor

Romania are nevoie ca de aer sa realizeze un sistem informatic pentru programele europene pentru ca acestea nu pot fi gestionate cu hartia si pixul,a declarat omul de afaceri Sebastian Ghita, care sustine ca un astfel de sistem este necesar si pentru investitiile publice.

Nikolai Beckers, Telekom: 200 de oameni au parasit grupul in urma unui program de plecari voluntare

Telekom Romania, unul dintre cei mai mari operatori de pe piata locala, cu in jur de 10,5 milioane de clienti, vrea sa recruteze in jur de 100 de specialisti in instalarea si repararea de echipamente telecom in urmatoarea perioada, a declarat pentru.

Seful Telekom Romania ataca dur RCSRDS: De ce nu fac autoritatile nimic?

Seful grupului Telekom, Nikolai Beckers, sustine ca RCSRDS a demarat deja constructia unei retele de distributie a energiei in mai multe localitati din tara, in zone rezidentiale. Beckers crede ca RCS.

Seful Telekom Romania nu mai suporta. Critici dure la adresa birocratiei

Germanul Nikolai Beckers, seful grupului Telekom - un business cu venituri de 1 miliard de euro pe an - sustine ca poate scrie un studiu care sa arate de ce Romania nu reuseste sa deruleze cu succes mari.

Clasamentul WTA: Simona Halep, la doar 490 de puncte in urma Mariei Sharapova - Romania are cinci jucatoare in TOP 100

Simona Halep si-a consolidat pozitia a treia din ierarhia WTA, jucatoarea noastra acumuland 5546 de puncte. Halep are cu doar 490 mai putin decat Maria Sharapova, ocupanta locului doi. Lider se mentine Serena Williams 11821 puncte). Romania are in continuare cinci sportive in TOP 100: Halep, Begu, Niculescu, Dulgheru si Mitu.

Seful PMP il ataca pe Iohannis: Romania are astazi un presedinte ABSENT

Romania are in momentul de fata un presedinte absent, care nu comunica, a declarat liderul Partidului Miscarea Populara PMP), Eugen Tomac, duminica, la Alba Iulia.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )