Libnet.ro
UNICEF

09:15

NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre ANDREEA ESCA si ANDREEA BERECLEANU a iesit pana la urma la iveala! (FOTO)

B1 B1,
NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre ANDREEA ESCA si ANDREEA BERECLEANU a iesit pana la urma la iveala! (FOTO)

Andreea Esca si Andreea Berecleanu au multe lucruri in comun si sunt prietene in afara platourilor de stiri. Recent, cele doua au luat o decizie la indigo: aceea de a pleca in. continuă pe B1

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Andreea Esca a fost aspru criticata de Mircea Badea, dupa un interviu dat de vedeta in urma cu ceva timp.

Ginecologul ma implorase... Andreea Esca rupe tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Esca este mama a doi copii, iar in urma cu cateva luni, fiica sa, Alexia, si-a serbat majoratul. Cu aceasta ocazie, prezentatoarea Stirilor Pro Tv a povestit, intr-un articol emotionant publicat pe A.

Adevarul despre vanzarea Dinamo. Cu cine a batut palma Ionut Negoita

Vanzarea clubului Dinamo este unul dintre subiectele despre care se discuta aprins in aceste zile. Potrivit unor informatii, Ionut Negoita ar fi batut deja palma cu un important om de afaceri. Ar fi vorba despre Horia Szabo, care a condus pentru o scurta perioada de timp echipa Poli Iasi. Care este adevarul despre vanzarea clubului .

Din pacate, vestile aflate nu sunt absolut DELOC BUNE: ADEVARUL despre ANDREEA MARIN a iesit la iveala...

Andreea Marin e mereu in centrul atentiei si multi se intreba ce studii are vedeta. Frumoasa bruneta a urmat Facultatea de Informatica, apoi a frecventat cursurile de specializare in jurnalism,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )