Libnet.ro
UNICEF

13:30

NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala! (FOTO)

B1 B1,
NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala! (FOTO)

Desi rivale pe micul ecran, Andreea Esca si Andreea Berecleanu sunt bune prietene in afara vietii profesionale. Ambele stiriste si-au trimis fetele la studii in Londra, in acelasi timp. Si, recent,. continuă pe B1

Mircea Badea a rupt tacerea si spune in sfarsit ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Mircea Badea a avut o iesire dura la adresa Andreei Esca, dupa ce prezentatoarea Stirilor Pro TV a declarat intr-un interviu ca romanii traiesc o mare dezamagire cu privire la ce se intampla in tara dupa.

Ginecologul ma implorase... Andreea Esca rupe tacerea: Toata lumea a amutit cand a auzit asta...

Andreea Esca a vorbit pentru prima data despre perioada primei sarcini. Vedeta a marturisit cat de frumoasa a fost acea perioada, dar a spus si ce anume nu i-a mai dat voie doctorul sa faca pentru a putea duce.

Din pacate, vestile aflate nu sunt absolut deloc bune: ADEVARUL despre Andreea Marin a iesit la iveala...

Putini dintre cei care o urmaresc pe Andreea Marin stiu si ce studii are, de fapt, vedeta. VESTE PROASTA PENTRU KANAL D! TEO TRANDAFIR A FACUT ANUNTUL! VA FI ULTIMA OARA Dupa ce si-a finalizat studiile.

Adevarul despre starea lui Mihai Constantinescu. Monica Pop l-a vizitat la spital

Monica Pop l-a vizitat pe pe artistul Mihai Constantinescu, aflat inca in coma la spital, si a dat ultimele detalii despre starea acestuia, in urma zvonurilor, cum ca el nu este ingrijit corespunzator de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2072 seconds )