Libnet.ro
UNICEF

16:15

NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala! (FOTO)

B1 B1,
NIMENI nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala! (FOTO)

Desi rivale in plan profesional, Andreea Esca si Andreea Berecleanu au ajuns sa fie bune prietene in afara televiziunii si se inteleg de minune. Ambele stiriste si-au trimis fetele la studii in Londra, in. continuă pe B1

Mircea Badea RUPE TACEREA si spune ADEVARUL despre Andreea Esca: E BOMBA MONDENA a anului!

Andreea Esca a sustinut ca romanii sunt dezamagiti de ce s-a intamplat in tara lor in ultimii 30 de ani si nu mai au la fel de multe sperante ca dupa Revolutie. in replica, Mircea Badea a sustinut ca da.

GINECOLOGUL MA IMPLORASE... ANDREEA ESCA a RUPT TACEREA: Toata lumea a amutit cand a auzit ASTA...

Andreea Esca, una dintre cele mai apreciate prezentatoare de stiri de la noi, a povestit cum i s-a schimbat viata in ziua in care a adus pe lume primul copil. M-am dus la spital dimineata, convinsa ca, din .

Medicul Mihaela Bilic, adevarul despre mancarea de la fast-food

Este sau nu este sanatoasa mancarea de la fast-food. Medicul nutritionist Mihaela Bilic spune care este adevarul despre acest timp de mancare. Specialistul sustine canu este atat de toxica, dar.

FABULOS: Vedeta PRO TV care are salariul MAI MARE decat Andreea Esca!

Cea mai tare stirista a tarii, al carei salariu a fost intotdeauna un mit, pare sa fie surclasata de nimeni alta decat Mihaela Radulescu, si eauna din cele mai iubite prezentatoare TV din Romania.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )