Libnet.ro
UNICEF

14:15

Nimeni nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala!

B1 B1,
Nimeni nu credea ca e posibil: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala!

Andreea Esca si Andreea Berecleanu sunt concurente pe micul ecran, insa putini stiu ca cele doua prezentatoare au foarte multe lucruri in comun. in primul rand, stiristele au o relatie foarte buna in. continuă pe B1

Mircea Badea rupe tacerea si spune adevarul despre Andreea Esca: E bomba mondena a anului!

Dupa ce Andreea Esca a declarat ca romanii sunt dezamagiti de traiul pe care il duc si ca nu mai au sperante, Mircea Badea a reactionat acid. Moderatorul emisiuniiin gura preseii-a.

La 47 de ani, Andreea Esca nu renunta la pozele indraznete. Cum arata stirista la plaja

Andreea Esca implineste joi, 29 august, 47 de ani. Coafura ii este neatinsa de atata amar de vreme, iar chipul ii straluceste la fel de tare ca atunci cand spunea pentru prima data Buna seara, Romania! Buna seara, Bucuresti. Astfel, stirista nu ar avea niciun motiv pentru care sa se ascunda atunci cand face plaja.

Se implinesc 22 de ani de la moartea Printesei Diana. A fost casatorita cu Printul Charles, dar marea ei dragoste a fost altcineva. Adevarul despre iubirea ei ascunsa

In data de 31 august se implinesc 22 de ani de la moartea Printesei Diana. A fost casatorita cu Printul Charles, dar marea ei dragoste a fost altcineva. Lady Dy a dezvaluit adevarul despre iubirea ei ascunsa in cadrul controversatului documentar Diana: In Her Own Words. Se implinesc 22 de ani de la moartea Printesei .

Horia Brenciu, adevarul despre casnicia lui: Au existat perioade mai putin bune

Horia Brenciu si Alice Dumitrescu formeaza astazi unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Relatia lor a inceput timid. El era prezentator, ea ii era producator. Cum au rezistat impreuna, intr-o lume a separarilor, aflam de la vedeta Pro TV.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2178 seconds )