Libnet.ro
UNICEF

01:05

NIMENI nu credea ca e posibil ASA CEVA: ADEVARUL DISPUTA dintre Andreea Esca si Andreea Berecleanu (FOTO)

B1 B1,
NIMENI nu credea ca e posibil ASA CEVA: ADEVARUL DISPUTA dintre Andreea Esca si Andreea Berecleanu (FOTO)

Desi sunt rivale pe sticla, la nivel personal pe Andreea Esca si Andreea Berecleanu le leaga o veche prietenie. Recent, cele doua au luat o decizie la indigo, aceea de a pleca in Italia. La. continuă pe B1

NIMENI nu credea ca e posibil ASA CEVA: ADEVARUL despre Andreea Esca si Andreea Berecleanu a iesit pana la urma la iveala... (FOTO)

Desi sunt rivale pe sticla, la nivel personal pe Andreea Esca si Andreea Berecleanu le leaga o veche prietenie. Recent, cele doua au luat o decizie la indigo, aceea de a pleca in Italia. La.

VIDEO Decizie importanta luata de Nike in privinta Simonei Halep! Americanii nu au mai facut niciodata asa ceva

Simona Halep este unul dintre sportivii de top din portofoliul Nike, chiar daca nu este platita la nivelul altor vedete mondiale.

FOTO Tanara care-si strange recolta de broccoli din zapada. La -12 grade Celsius sa reziste, n-am vazut asa ceva!

Patricia Maria, studenta de 21 de ani din Dolj, si-a convins parintii sa acceseze fonduri europene si, pe langa legumele traditionale, sa cultive si broccoli. in septembrie a pus semintele, iar acum, in prag de sarbatori, culege roadele. Vecinii vin sa vada cum rasar buchetelele verzi din zapada. Tanara nu face fata cerintelor de pe piata. Legumele se vand cu 5 lei/kg.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )