Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nina Cassian, evocata la New York in ipostaza de muziciana

Adevărul Adevărul,
Nina Cassian, evocata la New York in ipostaza de muziciana

Nina Cassian, una dintre marile figuri ale emigratiei romanesti din Statele Unite, este cunoscuta de publicul larg, inclusiv peste Ocean, ca poeta, traducatoare si memorialista. Putina lume insa stie de pasiunea de o viata a celebrei scriitoare, careia i s-a dedicat cu multa competenta: muzica. continuă pe Adevărul

Heidi Klum, regina Halloween-ului si in 2019: costumul terifiant purtat de model la petrecerea din New York FOTO

Supermodelul german Heidi Klum, in varsta de 46 de ani, a facut senzatie din nou cu vestimentatia aleasa, un costum sangeros care a transformat-o in extraterestru umanoid, la petrecerea sa anuala de Halloween din New York City, aflata la cea de-a 20-a editie.

Donald Trump isi va schimba resedinta permanenta din New York in Florida. Care este motivul deciziei

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anuntat ca isi va muta resedinta permanenta de la Trump Tower din New York, in Florida, scrie BBC News.

Decizie RADICALA in New York: Comercializarea si consumul de FOIE GRAS vor fi INTERZISE

Foie gras-ul ar putea fi interzis in New York. Consiliul municipal al orasului american a adoptat miercuri un text care interzice comercializarea acestui aliment din 2022, decizie ce va priva industria, in special pe.

Orasul New York va interzice vanzarea de foie gras

Vanzarea de foie gras este pe punctul de a deveni ilegala in orasul New York, consiliul orasului cazand de acord asupra unui proiect de lege in acest sens, relateaza The Guardian.

Surse: Banca de investitii Macquarie taie circa 100 de posturi in New York si Londra

Banca australiana de investitii Macquarie Group Ltd. reduce aproximativ 100 de locuri de munca pe segmentul tranzactiilor cu actiuni de la Londra si New York, conform unor surse citate de Reuters.

Halep si Cahill, luati in vizor de un ziarist de la New York Times. A criticat interventiile antrenorului romancei din timpul meciului cu Bianca

Christopher Clarey, jurnalist la New York Times, nu a vazut cu ochi buni ajutorul dat de Darren Cahill elevei lui, Simona Halep, la meciul cu Bianca Andreescu,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )