Libnet.ro
UNICEF

13:15

Nissan crede ca are o solutie prin care sa te opreasca sa folosesti telefonul la volan

Adevărul Adevărul,
Nissan crede ca are o solutie prin care sa te opreasca sa folosesti telefonul la volan

Nissan produce masini, iar in masini oamenii isi folosesc telefonul, chiar si cand n-au voie. De aceea propune o solutie care sa te forteze sa nu mai faci asta. continuă pe Adevărul

Initiativa lui Tariceanu, prin care Klaus Iohannis ar putea pierde din puteri, amanata pentru a cincea oara

Senatorii juristi au amanat din nou legea prin care Klaus Iohannis ar putea pierde din puteri. Este a 5-a amanare in cazul acestui proiect. Comisia Juridica va dezbate pe 9 mai acest act normativ.

Artista de la noi, de urgenta la spital! Diana a dezvaluit totul despre momentele delicate prin care trece

Diana Bisinicu trece prin momente delicate si a ajuns de urgenta la spital, dupa ce a facut varicela. Ea a povestit chinul prin care a trecut. Da, la 32 de ani am facut varicela. Se spune ca e boala c.

Tragedia prin care a trecut actorul Dan Tudor. Mama sa a...

Actorul Dan Tudor are o poveste de viata impresionanta si dramatica, dar cu toate acestea nu si-a pierdut zambetul de pe buze. Artistul a avut parte de otragedieimensa in copilarie.

Metoda bizara prin care o femeie a incercat sa ascunda 7.000 de dolari de sotul ei. Medicii s-au inchinat cand au vazut-o si au bagat-o imediat in operatie - VIDEO

O femeie a inghitit suma de 7. 000 de dolari intr-o incercare disperata de a ascunde banii de sotul ei, in timpul unui scandal. Potrivit Mirror, care citeaza surse medicale, femeia de 30 de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2466 seconds )