Libnet.ro
UNICEF

10:30

Nissan recheama 75 de masini Juke din Romania din cauza unor posibile scurgeri de carburant

Hotnews Hotnews,
 Nissan recheama 75 de masini Juke din Romania din cauza unor posibile scurgeri de carburant

Nissan a identificat, la modelul Juke, posibilitatea ca senzorul de presiune carburant sa nu fie strans suficient pe rampa de inalta presiune a motorului, acesta putandu-se slabi in timp, din cauza vibratiilor si caldurii produse de motor. Astfel, producatorul a demarat o campanie de rechemare in service, iar din Romania sunt vizate 75 de unitati. continuă pe Hotnews

CC: Fondurile de pensii private din Romania au incalcat normele UE, in 2010

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a confirmat ca fondurile de pensii private din Romania au incalcat normele UE in domeniul concurentei, asa cum a constatat Consiliul Concurentei CC) din Romania in 2010, in urma unei investigatii derulate pe aceasa piata, potrivit unui comunicat de presa.

Consiliul Concurentei: Curtea de Justitie a UE confirma ca fondurile de pensii private din Romania au incalcat normele europene in domeniul concurentei

Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE) a confirmat ca fondurile de pensii private din Romania au incalcat normele UE in domeniul concurentei, asa cum a constatat Consiliul Concurentei din Romania in 2010, in urma unei investigatii derulate pe aceasa piata, informeaza Consiliul Concurentei. Acesta a amendat, in anul 2010, cu peste 5,2 milioane lei aproximativ 1,22 milioane Euro) 14 companii care au participat la o intelegere anticoncurentiala pe piata administrarii private a fondurilor de pensii obligatorii Pilonul II) din Romania.

Clasament WTA: Pozitiile sportivelor din Romania

WTA a publicat luni clasamentul actualizat. Simona Halep se mentine pe locul 3 fiind in continuare cea mai bine clasata jucatoare de tenis din Romania.

Sat plutitor in Banat: Prima statiune lacustra din Romania va fi construita pe Clisura Dunarii (VIDEO)

Un complex de casute asezate pe piloni in mijlocul apei se construieste la Berzasca, in judetul Caras-Severin, pe Clisura Dunarii, devenind primul sat lacustru din Romania. Cele 30 de locuinte sunt destinate.

Tudor Manea este noul director general eMAG pentru operatiunile din Romania

Tudor Manea este, incepand din luna iulie, noul director general eMAG pentru operatiunile din Romania, coordonand pe plan local activitatile de achizitii si vanzari, platforma Marketplace, logistica, showroom-urile, dar si activitatile de plati si credite online precum si relatiile cu clientii.

Miele deschide la Sibiu al treilea magazin din Romania

Miele, unul dintre principalii producatori de echipamente electrocasnice, deschide la Sibiu al treilea magazin exclusiv din Romania, dupa Miele Boutique Cluj si Miele Boutique Brasov.

O companie chineza vrea sa cunpere rafinaria Petrotel din Romania. Raspunsul LukOil

O companie petroliera chineza a contactat LukOil pentru a initia negocieri in vederea vanzarii rafinariei din Romania, dar grupul rus a declinat oferta de discutii, afirma surse citate de Reuters.

O companie chineza vrea sa cumpere rafinaria Petrotel din Romania. Raspunsul LukOil

O companie petroliera chineza a contactat LukOil pentru a initia negocieri in vederea vanzarii rafinariei din Romania, dar grupul rus a declinat oferta de discutii, afirma surse citate de Reuters.

The Economist Intelligence Unit: Epidemia de tuberculoza rezistenta la tratament din Romania este cauzata de lipsa de vointa politica

Epidemia de tuberculoza rezistenta la tratament din Romania este cauzata de lipsa de vointa politica, arata un raport al The Economist Intelligence Unit realizat in contextul in care tara noastra este.

Robbie Williams a plecat din Romania astazi, la ora 14.00, cu un avion privat

Robbie Williams, care a concertat, vineri seara, in Piata Constitutiei din Bucuresti, a plecat din Romania sambata, la ora 14. 00, cu un avion privat, au declarat surse.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )