Libnet.ro
UNICEF

20:00

Nissan Terrano arata ca o Dacia Duster. Vezi primele imagini cu Dusterul indian FOTO.

România Liberă România Liberă,
Nissan Terrano arata ca o Dacia Duster. Vezi primele imagini cu Dusterul indian FOTO.

Nissan a lansat primele imagini oficiale cu noul sau SUV pregatit pentru India, Nissan Terrano. Dupa cum au aratat primele schite inca de la inceput, modelul este doar un Duster putin modificat. Nissan Terrano urmeaza sa urmeaza sa apara in show-room-urile din India in luna octombrie, insa primele imagini, aparute pe site-ul indianautosblog. com, ne arata deja la ce sa ne asteptam de la modelul asiatic. Singurele modificari la nivelul aspectului exterior care diferentiaza Terrano de Duster . continuă pe România Liberă

Nissan Terrano arata ca o Dacia Duster. Vezi IMAGINI cu Dusterul indian.

Nissan a lansat primele imagini oficiale cu noul sau SUV pregatit pentru India, Nissan Terrano. Dupa cum au aratat primele schite inca de la inceput, modelul este doar un Duster putin modificat. Nissan Terrano urmeaza sa urmeaza sa apara in show-room-urile din India in luna octombrie, insa primele imagini, aparute pe site-ul indianautosblog. com, ne arata deja la ce sa ne asteptam de la modelul asiatic. Vezi si Primele schite cu Nissan Terrano Singurele modificari la nivelul aspectului .

Au aparut primele imagini de la filajul fratilor Camataru: Sile Camataru, filmat cand incerca sa fuga (VIDEO)

Au aparut primele imagini de la filajul fratilor Camataru si a celorlalti membri ai gruparilor care au ajuns in spatele gratiilor:Sportivii si Camatarii. Procurorii au imagini din care reiese ca Sile C.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2239 seconds )