Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noapte insangerata pe sosele: Sase raniti intr-un accident produs in Bistrita-Nasaud. Carambol cu patru masini, in Iasi (VIDEO)

B1 B1,
Noapte insangerata pe sosele: Sase raniti intr-un accident produs in Bistrita-Nasaud. Carambol cu patru masini, in Iasi (VIDEO)

A fost o noapte insangerata pe sosele. Sase persoane au fost ranite intr-un grav accident de circulatie produs in judetul Bistrita-Nasaud. Un microbuz a lovit frontal o cisterna dupa ce. continuă pe B1

Doi morti si patru raniti intr-un grav accident rutier produs miercuri pe DN2

Un grav accident rutier s-a inregistrat miercuri dupa-amiaza pe DN2, intre Buzau si Ramnicu Sarat, in zona localitatii Comisoaia.

Doi raniti intr-un atac armat la un restaurant din Istanbul

Doua persoane au fost ranite miercuri seara intr-un atac armat la un restaurant din cartierul Fatih, in Istanbul, scrie site-ul Memleket. com. tr.

VIDEO Doi oameni au murit intr-un accident pe DN2, intre Buzau si Ramnicu Sarat

Un accident deosebit de grav a avut loc miercuri dupa-amiaza pe DN2 E85, intre Buzau si Ramnicu Sarat, in zona Comisoaia. Din primele cercetari, reiese ca un autoturism in care se aflau cinci persoane a a fost lovit violent din spate de un microbuz de calatori si proiectat cativa metri in afara partii carosabile.

CIRCULATIE BLOCATA iN ZONA JILAVA: Un copil si mama lui au murit intr-un accident rutier

Un copil si mama lui au murit in urma unui accident rutier care a avut loc marti in zona localitatii Jilava, informeaza Mediafax. Cei doi au decedat dupa ce masina in care se aflau a fost.

Drama de Revelion. Un tanar si-a pierdut viata intr-un accident la Simian

Sfarsit tragic pentru un tanar de 22 de ani din Drobeta Turnu Severin. Acesta si-a pierdut viata chiar de Revelion intr-un cumplit accident de circulatie care a avut loc la iesirea din localitatea Simian.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )