Libnet.ro
UNICEF

23:45

Noaptea alegerilor, prin ochii lui Klaus Iohannis. Cel de-al doilea volum al presedintelui Iohannis, lansat la Bookfest

Adevărul Adevărul,
Noaptea alegerilor, prin ochii lui Klaus Iohannis. Cel de-al doilea volum al presedintelui Iohannis, lansat la Bookfest

Volumul Primul pas, al presedintelui Klaus Iohannis, publicat la Curtea Veche Publishing, va fi lansat, in prezenta presedintelui Romaniei, sambata, pe 23 mai, la Bookfest, de la ora 15. 00, la standul editurii din pavilionul C2. Adevarul. ro prezinta fragmente din cel de-al doilea volum scris de presedintele Romaniei. continuă pe Adevărul

Noaptea alegerilor, prin ochii lui Klaus Iohannis: Nu-mi amintesc un mesaj anume, ci doar faptul ca imi auzeam numele strigat

Volumul Primul pas, al presedintelui Klaus Iohannis, publicat la Curtea Veche Publishing, va fi lansat, in prezenta presedintelui Romaniei, sambata, pe 23 mai, la Bookfest, de la ora 15. 00, la standul editurii din pavilionul C2. Adevarul. ro prezinta fragmente din cel de-al volum scris de presedintele Romaniei.

Macovei: Cer presedintelui Klaus Iohannis sa retrimita in Parlament Legea alegerilor locale

Presedintele Partidului M10, europarlamentarul Monica Macovei, ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa retrimita in Parlament Legea alegerilor locale,motivand ca actuala forma votata face reteaua de baroni locali sa continue sa existe.

Klaus Iohannis ii invita pe romani sa viziteze Muzeul National Cotroceni, cu ocazia Noptii Muzeelor

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat pe romani, sambata, cand are loc Noaptea Muzeelor, sa redescopere patrimoniul national si sa protejeze valorile culturale ale Romaniei. Va indemn sa ne.

Klaus Iohannis invita romanii la Muzeul National Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a pus pe pagina sa de Facebook o invitatie la vizitarea Muzeului National Cotroceni si a spus ca Noaptea Muzeelor este un bun prilej pentru a ne intalni bogatia culturii.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele Romanei sa vorbeasca prin presa germana mai mult decat vorbeste prin presa romaneasca (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV ca este indamisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa vorbeasca mai.

Traian Basescu, despre Klaus Iohannis: Este inadmisibil ca presedintele Romaniei sa vorbeasca prin presa germana mai mult decat vorbeste prin presa romaneasca (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, de pe B1 TV ca este indamisibil ca presedintele Klaus Iohannis sa vorbeasca mai.

Klaus Iohannis vrea sa atace la CC modificarile din Codul Penal

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, intr-un interviu acordat televiziunii publice germane ARD, ca se gandeste foarte serios sa atace la Curtea Constitutionala modificarile facute de Parlament, in ultima perioada, la Codul Penal si cel de.

Klaus Iohannis : Ca presedinte al Romaniei pot sa va spun ca nu detin informatii care sa ateste faptul ca pe teritoriul Romaniei ar fi existat inchisori ilegale ale CIA

Presedintele Romaniei spune ca nu detine nicio informatie despre existenta unor centre de detentie ale CIA in tara noastra. Totodata, Klaus Iohannis arata ca fostul sef al statului a avut, pe aceeasi tema, o exprimare neclara. Declaratia lui Klaus Iohannis a fost facuta pentru postul german de televiziune ARD, consemneaza Mediafax.

Ce spune Klaus Iohannis despre demisia lui Dragnea si despre intalnirea cu Horodniceanu

Presedintele Klaus Iohannis crede ca demisia lui Liviu Dragnea din Guvern este un gest normal. Seful statului nu a discutat deocamdata cu premierul despre un posibil inlocuitor pentru Dragnea la Ministerul Dezvoltarii. Klaus Iohannis a confirmat ca s-a intalnit in aceasta saptamana cu Daniel Horodniceanu, procurorul propus pentru sefia DIICOT.

ANALIZA De ce Codul Silvic trebuie rediscutat in Parlament si care sunt probleme acestei legi dincolo de batalia intre PSD si Klaus Iohannis

La inceputul acestei saptamani, comisiile de specialitate de la Camera Deputatilor au respins cererea facuta de presedintele Klausi Iohannis pentru reexaminarea Codului Silvic, urmand ca proiectul sa fie supus la vot in plenul Camerei, unde PSD are majoritate. Deci mai mult ca sigur nici aici nu vor fi discutii si nu se vor produce modificari. PSD motiveaza ca si-a spus parerea atunci cand a adoptat prima data in parlament legea, iar in ultimile zile toate discutiile despre paduri sunt monopolizate de certurile intre PSD si presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )