Libnet.ro
UNICEF

13:00

Noaptea lui Elie Wiesel. Asta trebuie sa facem: sa nu dormim bine, cand exista oameni care sufera oriunde in lume

Adevărul Adevărul,
Noaptea lui Elie Wiesel. Asta trebuie sa facem: sa nu dormim bine, cand exista oameni care sufera oriunde in lume

Scriitorul si activistul pentru drepturile omului Elie Wiesel a murit sambata, la varsta de 87 de ani, fiind supranumit mesager pentru omerire. A fost distins cu Premiul Nobel pentru Pace, iar din 1986 a fost membru de onoare al Academiei Romane. Publicata pentru prima data in 1958, Noaptea a fost prima carte semnata de Elie Wiesel, povestea experientei pe care a trait-o in lagarele de exterminare naziste. continuă pe Adevărul

Scriitorul Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a incetat din viata

ACTUALIZARE 14:35 Barack Obama: Elie Wiesel a fost constiinta lumii Scriitorul si filosoful Elie Wiesel, supravietuitor al Holocaustului, a fost constiinta lumii si un memorial viu care a obligat umanitatea sa actioneze in fata suferintei, a transmis presedintele american Barack Obama, dupa anuntul privind decesul laureatului Premiului Nobel pentru Pace, potrivit DPA. *ACTUALIZARE 13:40 Aurel Vainer: Elie Wiesel, ne-a lasat datoria de a conserva memoria Holocaustului *ACTUALIZARE 13:30 Ion Iliescu: Omul Wiesel ne-a parasit, opera sa ramane si ea lucreaza pentru o lume mai buna *ACTUALIZARE 12:05 Dacian Ciolos: Elie Wiesel a fost un mesager al umanitatii si o voce neobosita impotriva violentei, opresiunii si rasismului *ACTUALIZARE 12:00 MAE: Elie Wiesel, rol important in asumarea responsabilitatii si a istoriei nationale din perspectiva tragediei Holocaustului *ACTUALIZARE 11:30 Klaus Iohannis: Lectia de viata pe care a oferit-o Elie Wiesel omenirii va fi pentru noi o sursa de inspiratie morala.

Scriitorul Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a incetat din viata

ACTUALIZARE 11:30 Klaus Iohannis: Lectia de viata pe care a oferit-o Elie Wiesel omenirii va fi pentru noi o sursa de inspiratie morala Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj de condoleante la incetarea din viata a scriitorului Elie Wiesel, in care subliniaza ca inalta lectie de viata pe care a oferit-o acesta omenirii va fi o sursa de inspiratie morala. ------ Scriitorul si activistul politic american de origine romana Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a decedat la varsta de 87 de ani, informeaza presa israeliana.

Klaus Iohannis: Elie Wiesel va ramane in constiinta umanitatii ca un mare spirit care s-a opus tiraniei si a militat neobosit pentru cauza celor defavorizati

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, duminica, un mesaj de condoleante la incetarea din viata a scriitorului Elie Wiesel. Seful statului arata ca Elie Wiesel a fost una dintre personalitatile cele mai influente, folosindu-si aceasta forta pemtru a propovadui pacea si ca va ramane in constiinta umanitatii ca un mare spirit care s-a opus tiraniei si a militat neobosit pentru cauza celor defavorizati.

Scriitorul Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a murit

Scriitorul si activistul politic american originar din Romania Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a decedat la varsta de 87 de ani, informeaza Mediafax citand presa israeliana. Supravietuitor al Holocaustului, Elie Wiesel a scris pe larg despre conditiile de incarcerare in lagarele naziste si, in anul 1986, i-a fost acordat Premiul Nobel pentru Pace, Comitetul norvegian salutand activitatile concrete pentru cauza pacii si demnitatii umane.

Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace si supravietuitorul Holocaustului de origine romana, a murit la 87 de ani

Elie Wiesel a murit la 87de ani, a fost laureat al Premiului Nobel pentru Pace. Elie Wiesel, scriitorul si activistul politic american de origine romana, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a decedat la.

Scriitorul american de origine romana Elie Wiesel a murit

Scriitorul american de origine romana Elie Wiesel, laureat al Premiului Nobel pentru Pace, a decedat la varsta de 87 de ani. Elie Wiesel, nascut pe 30 septembrie 1928 in orasul Sighet.

Elie Wiesel a murit. Scriitorul nascut in Romania si laureat al Premiului Nobel pentru Pace s-a stins la 87 de ani

Scriitorul si activistul american Elie Wiesel a murit sambata, la varsta de 87 de ani, relateaza cotidianul Haaretz. Nascut in Romania interbelica si supravietuitor al Holocaustului, Wiesel a fost laureat cu Premiul Nobel pentru Pace in 1986 pentru activismul sau impotriva violentei, represiunilor politice si rasismului.

Klaus Iohannis, despre Elie Wiesel: Tara in care s-a nascut ii onoreaza, cu deplin respect, memoria

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis duminica un mesaj de condoleante la incetarea din viata a lui Elie Wiesel, subliniind ca acesta va ramane in constiinta umanitatii ca.

Elie Wiesel va ramane vesnic un mesager al umanitatii

Elie Wiesel va ramane vesnic un mesager al umanitatii, a afirmat duminica presedintele PSD, Liviu Dragnea, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Evreii din Romania il plang pe Elie Wiesel

Evreii din Romania il plangeau duminica pe laureatul Nobelului pentru Pace Elie Wiesel, un supravietuitor al Holocaustului, originar din aceasta fosta tara comunista si care a actionat pentru ca Bucurestiul sa-si recunoasca responsabilitatea in aceasta pagina intunecata a istoriei, scrie AFP.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )