Libnet.ro
UNICEF

13:30

in Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, cei care platesc electronic au reducere

Adevărul Adevărul,
in Noaptea Lunga a Filmelor Scurte, cei care platesc electronic au reducere

Pe 4 iulie, Noaptea Lunga a Filmelor Scurte ajunge in Pavilionul Central Romexpo pentru a 7-a editie a ShortsUP. Participantii vor avea parte de o surpriza din partea organizatorilor in ceea ce priveste achizitia de produse. continuă pe Adevărul

Dirigintele de santier, obligatoriu pentru cei care vor sa-si construiasca case: Legea intra in vigoare pe 31 august

Cei care vor sa-si construiasca locuinte, inclusiv la tara, vor trebui sa angajeze un diriginte de santier care sa verifice calitatea lucrarilor, potrivit unui act normativ publicat joi in Monitorul Oficial.

Rovana Plumb: PSD nu are nimic de explicat in legatura cu votul pentru sefia SIE. Au ceva de explicat cei care l-au propus pe MRU si s-au bucurat pentru alegerea sa (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat miercuri, sa partidul pe care il conduce nu are de dat explicatii in urma votului din Parlament cu privire la numirea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea.

Cei care calatoresc in UE vor plati maxim 0,19 euro/minut fara TVA

Persoanele care calatoresc in UE in aceasta vara si folosesc serviciile de telefonie si internet mobil in roaming pe baza planului tarifar de baza Eurotarif) vor plati maximum 0,19 euro/minut fara TVA) pentru un apel efectuat, 0,05 euro/minut fara TVA) pentru primirea unui apel si cel mult 0,06 euro fara TVA) pentru trimiterea unui mesaj text SMS).

Cruzime fara margini. Tinere violate si arse de vii de cei care ar fi trebuit sa le apere

Armata Sudanului de Sud a violat si apoi a incendiat numeroase tinere, in ultima lor campanie militara, anunta ONU, citat de businessinsider. com. Acuzatiile care li se aduc se refera la rapirea si abuzarea.

Victor Ponta, mesaj cu talc pentru cei care poarta numele Petru si Pavel

Tuturor celor care isi aniverseaza astazi ziua numelui - la multi ani cu ocazia sarbatorii Sfintilor Apostoli Petru si Pavel! O zi frumoasa si multa sanatate e cea mai importanta)!, a scris premierul,.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )