Libnet.ro
UNICEF

06:15

Noaptea muzeelor 2014: colierul Monicai Lovinescu si manuscrisele lui Cioran sunt expuse la Libraria Humanitas Cismigiu

Adevărul Adevărul,
Noaptea muzeelor 2014: colierul Monicai Lovinescu si manuscrisele lui Cioran sunt expuse la Libraria Humanitas Cismigiu

In Noaptea Muzeelor, care are loc sambata seara, sunt expuse, la Libraria Humanitas Cismigiu, cateva obiecte rare care au apartinut scriitorilor romani: colierul Monicai Lovinescu, ghetrele lui Constantin Noica si pagini din manuscrisele lui Emil Cioran, Andrei Plesu si Mircea Cartarescu. continuă pe Adevărul

Noaptea Muzeelor cu personaje istorice si concerte la Alba Iulia

Muzeul National al Unirii Alba Iulia organizeaza sambata, 17 mai 2014, a V-a editie a evenimentului Noaptea Muzeelor. Noaptea in care istoria prinde viata. Muzeul din Alba Iulia este unul dintre cele peste 100 de muzee din Romania care participa la eveniment. in acest an, in Noaptea Muzeelor va fi deschisa si Sala Unirii. Intrarea este libera.

in Noaptea Muzeelor, la Galati va fi expus, in premiera mondiala, un acvariu cu rosioara termala

Complexul Muzeal de Stiintele Naturii Rasvan Angheluta Galati va marca si in acest an, alaturi de mai multe institutii de cultura din Romania si Europa, actiunea intitulata sugestiv Noaptea Muzeelor, manifestare al carei scop este acela de a incuraja publicul larg, in special tinerii, sa descopere colectiile muzeelor in atmosfera noptii.

Peste 150 de muzee din Romania vor fi deschise de Noaptea Muzeelor. Vezi ce muzee poti vizita in Bucuresti

Peste 150 de muzee si organizatii de cultura si educatie din 48 de localitati din Romania organizeaza vizite gratuite si evenimente speciale in noaptea de 17 spre 18 mai, in cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor, potrivit Agerpres. In Bucuresti, 18 muzee si 15 organizatii culturale isi asteapta publicul pana tarziu in noapte la expozitii, concerte, spectacole, proiectii, performance-uri si ateliere interactive. Evenimentul a ajuns la a zecea editie.

Surprize la Noaptea Muzeelor la Constanta. Ce puteti vizita

In noaptea de 17/18 mai, si muzeele din orasul Constanta isi deschid portile pentru a putea fi vizitate gratuit. Evenimentul de succes initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta se afla la a zecea editie.

MINI Taxi gratuit pentru Noaptea Muzeelor

MINI Taxi va fi disponibil gratuit pentru toti cei care vor sa calatoreasca in noaptea din 17 mai intre muzeele din Bucuresti. Taxiurile MINI vor stationa, incepand cu ora 20:00 in apropierea principalelor muzee din centrul orasului.

Noaptea Muzeelor: Castelul Bran, vizitat gratuit in 17 mai

Castelul Bran va putea fi vizitat gratuit, in 17 mai, in cadrul Noptii Europene a Muzeelor, informeaza Agerpres.

Noaptea Muzeelor a ajuns la cea de-a zecea editie. Ce puteti vedea sambata in institutiile muzeale din Chisinau

La sfarsitul saptamanii, pe 17 mai, toti doritorii vor putea participa la Noaptea Europeana a Muzeelor, care in acest an se afla la a 10-a editie. in cadrul evenimentului, vor fi organizate mai multe activitati, printre care recitaluri de poezie, mese rotunde, teatralizari, transmite IPN.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )