Libnet.ro
UNICEF

20:45

Noaptea Muzeelor 2016: Cea mai lunga noapte dedicata stiintei, istoriei si artei

Playtech Playtech,
Noaptea Muzeelor 2016: Cea mai lunga noapte dedicata stiintei, istoriei si artei

Noaptea Muzeelor 2016 se desfasoara pe 21 mai, iar27 de muzee si 22 de organizatii culturale vor fi deschise la Bucuresti. Evenimentul are loc in toata tara. Bucurestenii se vor putea bucura, sambata seara, de Noaptea Muzeelor 2016, un eveniment cultural multumita caruia cei interesati de istorie, arta sau stiinta vor putea vizita, gratuit, muzeele []. continuă pe Playtech

NOAPTEA MUZEELOR 2016. Ce poti sa vezi in NOAPTEA MUZEELOR 2016 in Bucuresti

Expozitii, proiectii, concerte, conferinte si ateliere educative se numara printre evenimentele propuse de cele 27 de muzee si 22 de organizatii culturale care vor fi deschise la Bucu.

Cand se desfasoara Transylvania Epic Bike Ride: peste 15 obiective turistice pot fi vizitate in cea mai lunga excursie pe bicicleta din Romania

Cea mai lunga tura pe bicicleta din Romania, Transylvania Epic Bike Ride, se apropie de ziua startului, evenimentul fiind o ocazie perfecta nu numai pentru o vacanta de patru zile pe bicicleta, ci si pentru a vizita peste 15 obiective turistice importante din Transilvania pe parcursul celor 325 de kilometri.

Recorduri vestimentare de Cartea Recordurilor. Cea mai lunga rochie din lume are 150 de metri lungime

Specialistii Guinness Book prezinta cele mai bizare obiecte vestimentare, stabilite drept recorduri mondiale in materie.

Casa Sfatului poate fi vizitata gratuit in Noaptea Muzeelor

Muzeul Judetean de Istorie Brasov participa la evenimentul Noaptea Muzeelor 2016, organizat in data de 21 mai 2016. Astfel, brasovenii potvizita Muzeul din Casa Sfatului Piata Sfatului nr.

Noaptea Muzeelor, pe 21 mai. Ce expozitii pot fi vizitate gratuit pe malul Borcei

Calarasenii sunt asteptati sambata, 21 mai, la o incursiune in timp. Noaptea Muzeelor isi deschide portile la ora 18. Cei care vor alege sa iasa din casa pentru a admira exponatele nu vor regreta. Pana la miezul noptii, Muzeul Dunarii de Jos primeste, gratuit, vizitatorii.

Noaptea Muzeelor la Complexul Iulian Antonescu din Bacau. Ce expozitii, muzee si case memoriale sunt deschise gratuit vizitatorilor

Sambata, 21 mai, Complexul Muzeal Iulian Antonescu Bacau se alatura institutiilor culturale europene care sarbatoresc Noaptea Muzeelor. Acest eveniment, initiat de Ministerul Culturii si Comunicarii din Franta, aflat deja la cea de-a XII-a editie, este sprijinit si anul acesta de Consiliului Europei, UNESCO si Consiliul International al Muzeelor ICOM). La aceasta editie participa 30 de tari europene si peste 3000 de institutii muzeale.

Amatorii de cultura si stiinta, invitati la Complexul Muzeal de Stiintele Naturii in Noaptea muzeelor

In noaptea de 21 spre 22 mai 2016, Complexul Muzeal de Stiintele Naturii Rasvan Angheluta Galati va marca, alaturi de mai multe institutii de cultura din Romania si Europa, actiunea intitulata sugestiv Noaptea Muzeelor, manifestare al carei scop este acela de a incuraja publicul larg, in special tinerii, sa descopere colectiile muzeelor in atmosfera noptii.

Sucevenii pot vizita Cetatea de Scaun a Sucevei. Programul tututor muzeelor ce vor putea fi vizitate gratuit de Noaptea Muzeelor

Muzeul Bucovinei Suceava va puncta manifestarea Noaptea muzeelor din seara zilei de sambata, 21 mai. Accesul vizitatorilor este permis incepand cu ora 10 pana la ora 24. Intrarea gratuita va fi intre orele 18 24 pentru toate muzeele mai putin pentru Muzeul Satului Bucovinean in care spatiul orar cu vizitare gratuita este 18 20.

Scriitorul din umbra. Secretele a sase profesori de la UBB, dezvaluite la Noaptea Muzeelor

Sunt stiuti drept medici, avocati si iubitori ai naturii, dar ei au scris proza, poezie, dramaturgie si memorialistica. Despre o parte din acesti profesori renumiti ai UBB-ului, personalitati care azi nu mai exista, si-au gandit cei de la Muzeul de Istorie al UBB oferta pentru Noaptea Muzeelor.

Sambata seara are loc Noaptea Muzeelor. Ce au pregatit muzeografii pentru evenimentul anului

Evenimentul Noaptea Muzeelor ce are loc in ultimii ani se desfasoara, anul acesta, pe 21 mai, intre orele 18. 00 si 24. Muzeele din Maramures au pregatit expozitii si evenimente special cu aceasta ocazie. Intrarea este libera.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )