Libnet.ro
UNICEF

18:15

Noaptea Muzeelor 2017: Cap de copil de Brancusi, expozitie despre martirii evrei, replici de dinozauri si experimente

Adevărul Adevărul,
Noaptea Muzeelor 2017: Cap de copil de Brancusi, expozitie despre martirii evrei, replici de dinozauri si experimente

O expozitie dedicata martirilor evrei la Muzeul de Istorie si Cultura a Evreilor din Romania, replici in marime naturala ale unui numar de sase dinozauri la Muzeul National de Geologie, statueta Cap de copil, de Constantin Brancusi, spectacole de muzica, dans si teatru si experimente stiintifice alcatuiesc oferta din Bucuresti a Noptii Muzeelor 2017, care are loc sambata. continuă pe Adevărul

Programul Noptii Muzeelor 2017 din Bucuresti. Lucrarea Cap de copil, de Brancusi, poate fi vazuta la Muzeul de Arta Veche Apuseana

O expozitie dedicata martirilor evrei la Muzeul de Istorie si Cultura a Evreilor din Romania, replici in marime naturala ale unui numar de sase dinozauri si un craniu din cuart de 30 de kilograme la Muzeul National de Geologie, statueta Cap de copil, de Constantin Brancusi, la Muzeul de Arta Veche Apuseana, o expozitie dedicata Smarandei Braescu - prima femeie parasutist cu brevet din Romania, la Muzeul National al Aviatiei Romane, spectacole de muzica, dans si teatru si experiente stiintifice alcatuiesc oferta din Bucuresti a Noptii Muzeelor 2017, care are loc sambata, arata News. ro.

Programul dedicat Noptii Muzeelor 2017. Lucrarea Cap de copil, de Brancusi, poate fi vazuta la Muzeul de Arta Veche Apuseana

Muzeul de Istorie si Cultura a Evreilor din Romania participa pentru prima data la Noaptea Muzeelor, cu evenimentul Noaptea Sinagogilor deschise, intre orele 22. 00 si 00. Complexul muzeal format din cele trei sinagogi, aflate in Piata Sf. Vineri, cu trei expozitii, isi asteapta vizitatorii, sambata seara. La Sinagoga Mare vizitatorii vor putea vedea expozitia Memorialul Martirilor Evrei, precum si un fragment din spectacolul de teatru Bucuresti 41 tur-retur al Teatrului Evreiesc de Stat, arata News. ro.

Noaptea Muzeelor 2017. Expozitie cu o colectie unicat de papusi prezentand moda franceza din antichitate pana in secolul XX la Mures

Noaptea Muzeelor 2017. Muzeul Judetean Mures si Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova au deschis, vineri, la Targu Mures, o expozitie care prezinta o colectie unicat de papusi.

NOAPTEA MUZEELOR 2017. Oferta pentru Noaptea Muzeelor 2017

145 de muzee si organizatii partenere din 45 de localitati din intreaga tara participa pe 20 mai la Noaptea Muzeelor. in Bucuresti, oferta pentru.

Noaptea Muzeelor 2017. Expozitii inedite, ateliere si recitaluri la Noaptea Muzeelor in Sfantul Gheorghe

Noaptea Muzeelor 2017. Muzeul National al Carpatilor Rasariteni din Sfantu Gheorghe, prezentpentru a zecea oara la Noaptea muzeelor, ofera publicului posibilitatea de a vizita gratuit, pe 20 mai,.

Noaptea Muzeelor 2017. Vanatorul de tatuaje Lars Krutak vine la Noaptea Muzeelor

Noaptea Muzeelor 2017. Antropologul american dr. Lars Krutak, cunoscut publicului larg din seria de documentare Tatoo Hunter - Vanatorul de tatuaje, difuzate de Discovery Channel, va sustine.

Noaptea Muzeelor 2017. Muzeul Pompierilor-Foisorul de Foc, deschis publicului in Noaptea Muzeelor

Noaptea Muzeelor 2017. Bucurestenii sunt invitati sa viziteze pe 20 mai, incepand cu ora 17,00 si pana dupa miezul noptii, Muzeul National al Pompierilor Foisorul de Foc), in cadrul.

Noaptea Muzeelor 2017. Salariatii muzeelor publice din Romania vor protesta, sambata, de Noaptea Muzeelor

Noaptea Muzeelor 2017. Sambata, salariati din muzeele publice din Romania vor participa la o actiune de protest, exprimandu-si nemultumirea fata de proiectul de lege privind salarizarea.

Noaptea Muzeelor 2017: Lucruri interesante de vazut in orasele mari

Noaptea Muzeelor 2017 este un eveniment care are loc anual si care le ofera celor interesati de o noapte a culturii posibilitatea de a vizita gratuit 145 de muzee si organizatii partenere din 45 de localitati din intreaga tara. Ofertamuzeelor si a evenimentelor concepute special pentru Noaptea Muzeelor 2017 este foarte bogata, cu 145de muzee [].

Noaptea Muzeelor 2017: Ce muzee sunt deschise in tara

Noaptea Muzeelor 2017 este un eveniment care are loc anual si care le ofera celor interesati de o noapte a culturii posibilitatea de a vizita gratuit 145 de muzee si organizatii partenere din 45 de localitati din intreaga tara. Ofertamuzeelor si a evenimentelor concepute special pentru Noaptea Muzeelor 2017 este foarte bogata, cu 145de muzee [].

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )