Libnet.ro
UNICEF

16:15

Noaptea Muzeelor 2019 la Constanta. Acces gratuit la obiective turistice

Adevărul Adevărul,
Noaptea Muzeelor 2019 la Constanta. Acces gratuit la obiective turistice

Noaptea Muzeelor, evenimentul la care publicul are intrare gratuita in seara de 18 mai la institutiile muzeale din Romania, ofera la Constanta un program bogat. continuă pe Adevărul

Noaptea Muzeelor 2019, Tulcea. Acces gratuit la obiectivele turistice

Noaptea Muzeelor, evenimentul la care publicul are intrare gratuita in seara de 18 mai la institutiile muzeale din Romania, ofera la Tulcea un program foarte bogat.

Noaptea Muzeelor 2019 la Tulcea. Acces gratuit la obiectivele turistice

Noaptea Muzeelor, evenimentul la care publicul are intrare gratuita in seara de 18 mai la institutiile muzeale din Romania, ofera la Tulcea un program foarte bogat.

Noaptea Muzeelor 2019: cum s-a pregatit Bucurestiul

Bucurestiul si alte orase din tara organizeaza sambata, pe 18 mai, a 15-a editie din evenimentul Noaptea Muzeelor. in toata tara, vor fi deschise peste 150 de spatii ale unor muzee si institutii culturale. Accesul e gratuit si permis pana tarziu in noapte. Noaptea Muzeelor va fi sarbatorita pe 18 mai in Bucuresti si in [] .

Noaptea Muzeelor 2019. Ce surprize ii asteapta pe vizitatorii de pe malul Borcei

Noaptea Muzeelor reprezinta un eveniment cultural prin care numeroase muzee, in parteneriat cu diverse alte institutii de cultura, isi deschid in mod concomitent anual liber portile, pana tarziu in noapte. Debutul acestui gen de eveniment s-a petrecut in 1997 la Berlin, iar conceptul de acces gratuit a avut o mare trecere la public.

NOAPTEA MUZEELOR 2019: Ce obiective poti vedea gratis pe 18 mai

Bucurestenii sunt asteptati la a 15-a editie a evenimentului cultural Noaptea Muzeelor, ce va avea locsambata,18 mai. Muzeele administrate deMunicipalitate au pregatit expozitii, spectacol.

PROGRAM NOAPTEA MUZEELOR 2019. Ce puteti vedea anul acesta la Noaptea muzeelor

PROGRAM NOAPTEA MUZEELOR 2019Expozitii temporare, activitati de colectare a insectelor nocturne si de interceptare a liliecilor din curtea Muzeului, precum si alte surprize, se numara printre propunerile.

Noaptea Muzeelor 2019: Lista si programul muzeelor deschise sambata

Noaptea Europeana a Muzeelor aniverseaza sambata cea de-a 15-a editie in Romania cu o participare sustinuta a institutiilor de nisa, anunta organizatorii, in afara de Bucuresti, mai multe institutii muzeale din Sibiu, Cluj-Napoca, Iasi, Brasov, Galati sau Baia Mare anuntandu-si participarea.

Muzeele din cadrul Curtii Domnesti, participante la Noaptea Muzeelor 2019

Noaptea Europeana a Muzeelor a ajuns in acest an la Editia a XV-a. Complexul National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste participa si de aceasta data, invitand publicul sa descopere expozitiile muzeelor intr-un mod inedit, facand o plimbare nocturna prin istoria si arta Targovistei.

Noaptea muzeelor, la Galati. Publicul este asteptat la observatorul astronomic si planetariu

In noaptea de 18 spre 19 mai 2019, Complexul Muzeal de Stiintele Naturii Rasvan Angheluta Galati va marca, alaturi de mai multe institutii de cultura din Romania si Europa, actiunea intitulata sugestiv Noaptea Muzeelor, manifestare al carei scop este acela de a incuraja publicul larg, in special tinerii, sa descopere colectiile muzeelor in atmosfera noptii.

Penacho prehispanic, prezentat de ambasadorul Mexicului, in oferta din Noaptea Muzeelor

Se apropie Noaptea muzeelor, cea mai lunga noapte a culturii romanesti si europene. Si in acest an, pe 18 mai, buzoienii vor fi rasfatati cu numeroase evenimente organizate de Muzeul Judetean de Istorie. Celebra masina de criptat Enigma, folosita de nemti in comunicatii, dar si un obiect vestimentar apartinand populatiilor amerindiene din America de Nord vor putea fi admirate de catre vizitatori, sambata noapte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )