Libnet.ro
UNICEF

18:30

Noaptea Muzeelor 2020 Ce se intampla pe 14 noiembrie cu muzeele din toata tara

Playtech Playtech,
Noaptea Muzeelor 2020 Ce se intampla pe 14 noiembrie cu muzeele din toata tara

Pentru a sarbatori anul acesta, cea de-a saisprezecea editie a Noptii Europene a Muzeelor, de data de 14 noiembrie 2020, peste 60 de muzee si operatori culturali din toata tara, s-au inscris la eveniment. Iata ce se intampla la Noaptea Muzeelor 2020. Noaptea Muzeelor 2020. Ce fac toate muzeele din tara La nivel national s-au . continuă pe Playtech

O altfel de Noapte a Muzeelor la MNIR, sambata, 14 noiembrie 2020

Cu prilejul Noptii Muzeelor, eveniment virtual in acest an la MNIR, marcat sambata, 14 noiembrie, Mu.

Noaptea Muzeeelor 2020, in pandemie: Vernisaje si lansare de film online

Ca in fiecare an, de cand s-a alaturat acestui proiect, Muzeul Dunariide Jos va asteapta sambata, 14 noiembrie, sa participati la cea de-a XV a editie a Programului European Noaptea Muzeelor.

Noaptea muzeelor se va desfasura online

Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova va organiza online evenimentul Noaptea Muzeelor, .

Noaptea Muzeelor la Antipa 2020

Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va participa anul acesta la Noaptea Muzeelor, editie care va avea loc sambata, online.

Meteorologii au facut anuntul. Ce se intampla cu vremea de sambata, 14 noiembrie

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza pentru weekendul 13-14 noiembrie, iar vestile sunt cat de poate de bune. Iata ce se intampla cu vremea incepand de sambata! Prognoza meteo pentru weekend: Temperaturi mai mari decat media normal Meteorologii au realizat prognoza meteo pentru weekend, iar vremea se anunta a fi mai blanda decat .

Horoscop sambata 14 noiembrie 2020. Taurii castiga bani in plus

Astrologul Roxana Lusneac a realizat horoscopul pentru sambata, 14 noiembrie 2020, iar vestile sunt minunate pentru Tauri. Acestia o duc extraordinar pe plan financiar. Afla si tu ce iti rezerva astrele in prima zi de weekend! Horoscop sambata, 14 noiembrie 2020. BERBEC Debordezi de energie iar asta ii binedispune si pe toti ceilalti din jurul .

Calendar ortodox 14 noiembrie. Ce este interzis sa faci de Lasata Secului

Lasata secului este consemnata in calendarul crestin ortodox pe data de 14 noiembrie si este o traditie straveche a crestinismului. Aceasta sintagma inseamna lasarea obiceiurilor lumesti inainte de intrarea in post. Calendar ortodox 14 noiembrie Potrivit traditiei, crestinii se aduna in aceasta zi la mese pline cu alimente si bauturi ce vor fi interzise in .

HG privind prelungirea starii de alerta din 14 noiembrie, publicata in Monitorul Oficial

Hotararea de Guvern privind prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile pe intreg teritoriul Romanieiincepand din data 14 noiembrie, a fost publicata in Monitorul Oficial. HG privind prelungirea.

Starea de alerta, prelungita cu 30 de zile

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a aprobat o noua hotarare prin care se propune prelungirea starii de alerta pe intreg teritoriul Romaniei cu 30 de zile, incepand cu data de 14 noiembrie. Printre masuri, se propune mentinerea purtarii mastii de protectie in spatiile publice precum si in mijloacele de transport in comun sau mentinerea interdictiei desfasurarii de reuniuni cu prilejul unor sarbatori si aniversari, organizarea de mitinguri si demonstratii cu un numar de participanti de maximum 100 de persoane, iar activitatile religioase se vor putea face in spatii deschise.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )