Libnet.ro
UNICEF

10:15

Noaptea Muzeelor 2020 isi deschide portile pentru tinerii creatori de continut digital

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noaptea Muzeelor 2020 isi deschide portile pentru tinerii creatori de continut digital

Cea de a 16-a editie a Noptii Muzeelor va avea loc pe 14 noiembrie 2020. continuă pe Ziarul Bursa

Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum: ce vor primi de la stat

Vineri, seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca, a anuntat ca Guvernul a aprobat o hotarare prin care tinerii fermieri pot beneficia de o suprafata de pana la 50 de hectare, in concesiune, prin Agentia Domeniilor Statului. Vesti bune pentru tinerii fermieri! Guvernul a facut anuntul acum Este vorba de proiectul de hotarare de guvern pentru modificarea .

Kim Jong Un isi cere scuze pentru impuscarea unui oficial sud-coreean, printr-o scrisoare catre Seoul

Liderul nord-coreean, Kim Jong Un, si-a cerut scuze pentru moartea unui lucrator al guvernului sud-coreean care a fost impuscat de trupele nord-coreene dupa ce a trecut frontiera maritima dintre cele doua tari, scrie Cnn.

Gest fara precedent: Kim Jong-un isi cere scuze pentru uciderea unui oficial sud-coreean

Liderul Coreei de Nord Kim Jong-un a facut un gest fara precedent, cerandu-si scuze pentru uciderea unui oficial sud-coreean, potrivit unei declaratii oficiale a presedintiei de la Seul, relateaza BBC News.

ALEGERI LOCALE 2020 |Actele medicale necesare pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei mobile

Autoritatea Electorala Permanenta AEP) a anuntat, sambata, care sunt actele medicale ce trebuie sa insoteasca cererile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei mobile, la alegerile locale.

Alerta meteo ANM pentru octombrie 2020: Nu este normal pentru mijlocul toamnei

Alerta meteo ANM. Meteorologii anunta ca vremea va fi calduroasa si luna viitoare, avand tempeaturi usor mai ridicate decat in mod obisnuit la inceputul lunii octombrie. Alerta meteo ANM pentru octombrie 2020 Pentru luna octombrie este prognozata si o perioada cu abatere termica pozitiva usor accentuata, in regiunile estice si sud-estice. Cat priveste precipitatiile, acestea .

Alegeri locale 2020. Rezultate exit-poll pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functiile de primar de sector, ora 19:00

Potrivit rezultatelor partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functiile de primar de sector, ora 19.

Alegeri locale 2020. 10 reguli esentiale pentru romanii care merg la vot. Ghidul alegatorului

Maine este ziua cea mare in care se vor alege conducatorii comunitatilor locale - primarii si consilierii locali. Alegerile locale din acest an nu sunt unele obisnuite, ci se desfasoara in conditii de restrictii impuse de pandemia de coronavirus. Drept pentru care exista un set de reguli care trebuie respectate. HotNews. ro a realizat un mini-Ghid cu privire la aceste reguli. Acestea fac parte din Ordinul 1. 5941402020 al Ministerelor Sanatatii si al celui de Interne, aparut in 16 septembrie in Monitorul Oficial. Vezi mai jos regulile obligatorii si cateva intrebari si raspunsuri cu privire la aceste alegeri.

Bolnavii de Covid trebuie sa isi ateste afectiunea pentru a putea solicita urna mobila pentru vot

Autoritatea Electorala Permanenta a emis un comunicat de presa referitor la actele medicale care tre.

Alegeri locale 2020. Doua dosare penale pentru nereguli la vot in Prahova

Anchetatorii au deschis, duminica, doua dosare penale care vizeaza frauda la vot si impiedicarea exercitarii drepturilor electorale, ca urmare a sesizarii unor nereguli in desfasurarea procesului de votare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )