Libnet.ro
UNICEF

10:01

NOAPTEA MUZEELOR BUCURESTI. Evenimete speciale si unice pentru locuitorii din Capitala

Antena3 Antena3,
NOAPTEA MUZEELOR BUCURESTI. Evenimete speciale si unice pentru locuitorii din Capitala

Mai mult de 60 de institutii din Bucuresti - muzee si entitati culturale publice si private - vor fi deschise in noaptea de sambata pentru expozitii, interventii si experimente artisti. continuă pe Antena3

Noaptea Muzeelor in Bucuresti si in tara: Care sunt muzeele cele mai vizitate de catre romani (VIDEO)

Sambata seara, in toata tara, sute de mii de oameni au luat la pas institutiile de cultura cu program special si participa astfel la Noaptea muzeelor. Intrarea este libera, iar publicul se bucura de pr.

Noaptea Muzeelor in Capitala: Expozitii, interventii si experimente artistice, proiectii, dans, piese de teatru si concerte

Mai mult de 60 de institutii din Bucuresti - muzee si entitati culturale publice si private - sunt deschise in noaptea de sambata pentru expozitii, interventii si experimente artistice, proiectii, dans, piese de teatru si concerte, cu prilejul editiei 2019 a evenimentului Noaptea Muzeelor. Vezi programul integral Noaptea Muzeelor 2019 in Bucuresti.

Noaptea Muzeelor 2019. Autobuzul care va circula pana la 4 dimineata cu ocazia evenimentului

Noaptea Muzeelor 2019. Cea de-a XV-a editie a Noptii Muzeelor are loc, la nivel european, la data de 18 mai 2019. Noaptea Muzeelor 2019. Cu acest prilej, vor fi deschise in Bucuresti si in tara.

Autobuzul STB pe linia 362 va circula pana la 4 dimineata cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor

Autobuzul pe linia 362 din cadrul Societatii de Transport Bucuresti fost RATB) va circula, in noaptea de sambata spre duminica, intre orele 20:00 si 4:00, cu ocazia evenimentului Noaptea Muzeelor, informeaza Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public conform Mediafax.

Noaptea Muzeelor 2019: cum s-a pregatit Bucurestiul

Bucurestiul si alte orase din tara organizeaza sambata, pe 18 mai, a 15-a editie din evenimentul Noaptea Muzeelor. in toata tara, vor fi deschise peste 150 de spatii ale unor muzee si institutii culturale. Accesul e gratuit si permis pana tarziu in noapte. Noaptea Muzeelor va fi sarbatorita pe 18 mai in Bucuresti si in [] .

Noaptea Muzeelor, la a 15-a editie in Romania: Ce institutii participa la eveniment

Evenimentul european Noaptea Muzeelor ajunge, sambata, la cea de-a 15-a editie in Romania si beneficiaza de o participare sustinuta si a institutiilor de nisa, atat in Bucuresti, cat si in tara, anunta organizatorii, Reteaua Nationala a Muzeelor din Romania RNMR), potrivit Mediafax.

PROGRAM NOAPTEA MUZEELOR 2019. Ce puteti vedea anul acesta in Noaptea muzeelor

PROGRAM NOAPTEA MUZEELOR 2019Expozitii temporare, activitati de colectare a insectelor nocturne si de interceptare a liliecilor din curtea Muzeului, precum si alte surprize, se numara printre propunerile.

NOAPTEA MUZEELOR BIHOR. Episcopia Romano-Catolica de Oradea a intrat in circuitul muzeelor

Oferta expozitionala a Muzeului Orasului Oradea este una foarte bogata si atractiva pentru toate varstele, invitand pe cei interesati sa viziteze 21 de expozitii istorice, de pictura, sculpt.

NOAPTEA MUZEELOR ALBA. Expozitii virtuale si zeci de personaje istorice

Zeci de personaje istorice ii vor intampina in Noaptea Muzeelor. Noaptea in care istoria prinde viata pe cei care vor alege sa fie sambata seara, pentru cateva ore, in Cetatea.

PROGRAM NOAPTEA MUZEELOR 2019. Ce puteti vedea anul acesta la Noaptea muzeelor

PROGRAM NOAPTEA MUZEELOR 2019Expozitii temporare, activitati de colectare a insectelor nocturne si de interceptare a liliecilor din curtea Muzeului, precum si alte surprize, se numara printre propunerile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )