Libnet.ro
UNICEF

14:45

NOAPTEA MUZEELOR. Sute de oameni stau la coada la Muzeul Antipa

Antena3 Antena3,
NOAPTEA MUZEELOR. Sute de oameni stau la coada la Muzeul Antipa

Aglomeratie mare la MuzeulNational de Istorie Naturala Grigore Antipa. Coada s-a formatinca de la ora 18. in jur de 400-500 de persoane. continuă pe Antena3

Oferta interesanta de Noaptea Muzeelor: arheologie experimentala si un vernisaj inedit la Muzeul Judetean Olt

Muzeul Judetean Olt vine, pe langa oferta de a vizita expozitiile disponibile la acest moment, cu mai multe provocari pentru vizitatorii care vor trece pragul institutiei sambata, 18 mai 2019, cu ocazia Zilei Internationale a Muzeelor.

Noaptea Muzeelor in Bucuresti si in tara: Care sunt muzeele cele mai vizitate de catre romani (VIDEO)

Sambata seara, in toata tara, sute de mii de oameni au luat la pas institutiile de cultura cu program special si participa astfel la Noaptea muzeelor. Intrarea este libera, iar publicul se bucura de pr.

Penacho prehispanic, prezentat de ambasadorul Mexicului, in oferta din Noaptea Muzeelor

Se apropie Noaptea muzeelor, cea mai lunga noapte a culturii romanesti si europene. Si in acest an, pe 18 mai, buzoienii vor fi rasfatati cu numeroase evenimente organizate de Muzeul Judetean de Istorie. Celebra masina de criptat Enigma, folosita de nemti in comunicatii, dar si un obiect vestimentar apartinand populatiilor amerindiene din America de Nord vor putea fi admirate de catre vizitatori, sambata noapte.

Noaptea muzeelor la Alba Iulia: muzeu virtual, ateliere antice, lupte de gladiatori si expozitia Femei in afisul polonez

Evenimentul Noaptea Muzeelor se desfasoara in Alba Iulia, la Muzeul National al Unirii Alba Iulia si Museikon, sambata, 18 mai, intre orele 19. 00 si 1.

PROGRAM NOAPTEA MUZEELOR 2019. Ce puteti vedea anul acesta in Noaptea muzeelor

PROGRAM NOAPTEA MUZEELOR 2019Expozitii temporare, activitati de colectare a insectelor nocturne si de interceptare a liliecilor din curtea Muzeului, precum si alte surprize, se numara printre propunerile.

PROGRAM NOAPTEA MUZEELOR 2019. Ce puteti vedea anul acesta la Noaptea muzeelor

PROGRAM NOAPTEA MUZEELOR 2019Expozitii temporare, activitati de colectare a insectelor nocturne si de interceptare a liliecilor din curtea Muzeului, precum si alte surprize, se numara printre propunerile.

NOAPTEA MUZEELOR ALBA. Expozitii virtuale si zeci de personaje istorice

Zeci de personaje istorice ii vor intampina in Noaptea Muzeelor. Noaptea in care istoria prinde viata pe cei care vor alege sa fie sambata seara, pentru cateva ore, in Cetatea.

Noaptea Muzeelor in Capitala: Expozitii, interventii si experimente artistice, proiectii, dans, piese de teatru si concerte

Mai mult de 60 de institutii din Bucuresti - muzee si entitati culturale publice si private - sunt deschise in noaptea de sambata pentru expozitii, interventii si experimente artistice, proiectii, dans, piese de teatru si concerte, cu prilejul editiei 2019 a evenimentului Noaptea Muzeelor. Vezi programul integral Noaptea Muzeelor 2019 in Bucuresti.

NOAPTEA MUZEELOR BRASOV. Strada Sforii a intrat in circuit

in premiera, Strada Sforii, una dintre cele mai inguste din Europa, a fost cuprinsa, anul acesta, in proiectul cultural Noaptea Muzeelor. Brasovenii si turistii sunt asteptati sambata,.

NOAPTEA MUZEELOR BIHOR. Episcopia Romano-Catolica de Oradea a intrat in circuitul muzeelor

Oferta expozitionala a Muzeului Orasului Oradea este una foarte bogata si atractiva pentru toate varstele, invitand pe cei interesati sa viziteze 21 de expozitii istorice, de pictura, sculpt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )