Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nobel pentru Medicina, castigat de cei care au revolutionat tratarea cancerului

Playtech Playtech,
Nobel pentru Medicina, castigat de cei care au revolutionat tratarea cancerului

Cercetatorii James Allison siTasuku Honjo au castigat premiul Nobel pentru Medicina din 2018, datorita unei cercetari care a revolutionat tratamentele pentru cancer. Cei doi cercetatori au. continuă pe Playtech

PREMIUL NOBEL PENTRU MEDICINA 2018. James P. Allison si Tasuku Honjo, descoperire revolutionara in lupta impotriva cancerului (FOTO)

Au fost anuntati castigatorii Premiului Nobel pentru Medicina: James P. Allison si Tasuku Honjo. Cei doi sunt inventatorii unei noi terapii impotriva cancerului, realizata prin inhibarea reglarii negative a.

NOBEL 2018. Un american si un japonez au luat PREMIUL NOBEL pentru MEDICINA. VIDEO

Cercetatorul american James P. Allison si omul de stiinta japonez Tasuku Honjo au castigat luni Premiul Nobel pentru Medicina din 2018 pentru descoperirea terapiei impotriva cancerului prin.

Premiul Nobel pentru medicina a fost castigat de doi cercetatori. Cine sunt si pentru ce li s-a acordat distinctia

Cercetatorii James P. Allison si Tasuku Honjo au castigat premiul Nobel pentru Medicina pe 2018 pentru descoperirea terapiei in cancer prin inhibarea reglarii imune negative, potrivit Comitetului Nobel, reunit, luni, la sediul Institutului Karolinska din Stockholm.

James Allison si Tasuku Honjo au cstigat Premiul Nobel pentru Medicina pentru cercetarile lor privind terapia pentru cancer

James Allison si Tasuku Honjo au fost distinsi, luni, cu Premiul Nobel pentru Medicina pentru cercetarile lor in domeniul terapiei pentru cancer, a anuntat luni Comitetul Nobel, potrivit Reuters. Allison si Honjo au aratat cate strategii strans legate de sistemul imunitar pot fi folosite in tratarea cancerului, au aratat reprezentantii Comitetului Nobel.

Barbatul aflat n centrul scandalului ce a dus la anularea premiului Nobel pentru Literatura, condamnat la nchisoare pentru viol

O curte suedeza l-a declarat pe Jean-Claude Arnault, aflat in centrul scandalului ce a afectat grav comitetul ce acorda premiile Nobel pentru Literatura, vinovat de viol. El a fost condamnat luni la o pedeapsa de doi ani de inchisoare, transmite Reuters.

Schimbare MAJORA pentru toti cei care stau la BLOC. Legea intra in vigoare de azi! Risti SA-TI PIERZI casa daca...

Noua lege a Asociatiilor de Proprietari, intrata in vigoare de vineri, aduce schimbari pentru toti cei care locuiesc la bloc. Astfel, una dintre prevederi se refera la obligativitatea platii fondului de rulment!.

Cuvnt pentru cei care se nelinistesc

Democratia constitutionala nu e dictata nici de minoritati, nici de majoritati, ci de legi si de principii juridice care sunt gandite pentru a da seama de toti cetatenii, majoritari sau minoritari. O astfel de oranduire este seculara pentru ca trebuie sa tina cont si de cei care nu au viata religioasa. Tocmai pentru ca este o democratie centrata pe legi si principii, nu pe vointa majoritatii, crestinii sunt ei insisi protejati printr-o Lege a Cultelor. Iar acest lucru este bun tocmai pentru ca noi, crestinii, cei care acum suntem majoritari, am putea fi maine minoritari.

Premiul Nobel pentru medicina. La cine ar putea ajunge si pentru ce inovatie

Premiile Nobel din 2018 vor fi acordate incepand de astazi, 1 octombrie, cu anuntarea, la Stockholm, a castigatorului distinctiei pentru fiziologie sau medicina. Anuntul urmeaza sa fie facut de Institutul Karolinska.

Un fost senator spune totul despre REFERENDUM: Tocator de bani fara consecinte juridice. Boicot, dar fara jigniri fata de cei care au alta parere

Un fost politician roman ia atitudine si explica de ce referendumul pentru familie este un tocator de bani fara consecinte juridice. Fostul senator UDMR Eckstein Kovacs Peter indeamna la boicot si ii.

Cei care detin DUBLA CETATENIE vor fi pedepsiti penal! Anuntul HALUCINANT facut de procurorul general al Ucrainei

Procurorul General al Ucrainei, Iurii Lutenko, a declarat jurnalistilor la finalul reuniunii Comitetului Parlamentar pentru Securitate Nationala si Aparare ca cetatenii ucraineni care detin dubla cetatenie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )