Libnet.ro
UNICEF

07:00

Noi avertizari emise de hidrologi! Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din mai multe judete

Antena3 Antena3,
Noi avertizari emise de hidrologi! Cod portocaliu de inundatii pentru rauri din mai multe judete

Hidrologii au instituit, luni, Cod portocaliu de inundatii pe raurile mici din Dobrogea judetele Constanta si Tulcea), valabil pana miercuri dimineata la ora 10:00. Potrivit avertizarii Institutului. continuă pe Antena3

Cod portocaliu de inundatii pe ruri din judetul Maramures. Cod galben de inundatii n alte 11 judete

Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor INHGA) a instituit, vineri seara, cod portocaliu pe raurile din bazinele hidrografice Botiza si Suciu din judetul Maramures. Totodata, rauri din alte 11 judete sunt vizate de avertizari cod galben de inundatii.

Cod galben de inundatii pentru rauri din cinci judete

Hidrologii au emis sambata o avertizare cod galben de inundatii valabila pana la ora 21. 00, pentru rauri din judetele Prahova, Dambovita, Ialomita, Buzau si Braila. De asemenea, mai multe judete se afla sambata dupa-amiaza sub atentionare cod galben de ploi si descarcari electrice emisa de catre Administratia Nationala de Meteorologie.

Cod portocaliu de furtuni in mai multe judete din tara. Anuntul facut de meteorologi

Mai multe localitati din judetele Giurgiu, Ilfov si Calarasi se afla sub avertizare nowcasting Cod portocaliu de furtuni sambata seara. Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, pana la ora.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )