Libnet.ro
UNICEF

10:15

Noi controale la terasele din Capitala, sambata seara. Amenzi de 171.000 de lei si zeci de kilograme de alimente confiscate (VIDEO)

B1 B1,
Noi controale la terasele din Capitala, sambata seara. Amenzi de 171.000 de lei si zeci de kilograme de alimente confiscate (VIDEO)

Autoritatile au dat amenzi totale de 171. 000 de lei, sambata, la mai multe cluburi si terase din Capitala, unde echipe mixte de control formate din reprezentantii mai multor institutii au fost sa verifice. continuă pe B1

Noi controale ale Politiei la terasele si cluburile din Capitala: Amenzi de peste 171.000 de lei

Noi controale vizand respectarea masurilor impuse prin starea de alerta au fost facute sambata noapte la 9 localuri din Capitala, fiind date 23 de amenzi in valoare totala de peste 171. 000 de lei. La unul dintre localuri, activitatea a fost suspendata pentru 10 de zile, pana la igienizarea spatiului.

Nereguli la cluburi, terase, baruri si restaurante din Capitala. Politistii au aplicat amenzi de 143.000 lei

Desi Romania se afla inca in stare de alerta, fapt ce presupune mentinerea unor reguli si restrictii impuse pentru blocarea raspandirii COVID-19, mai multe cluburi, terase, baruri si restaurante din.

ASSMB: La Spitalul Victor Babes din Capitala sunt internati 304 pacienti confirmati cu COVID-19, dintre care 6 la terapie intensiva

La Spitalul Victor Babes din Capitala sunt internati 304 pacienti confirmati cu COVID-19, dintre care 6 la terapie intensiva, in timp cela Spitalul Colentina sunt in prezent 77 de pacienti testati.

Spitalul Victor Babes din Capitala e plin si primeste zilnic grupuri de zeci de persoane cu COVID-19: Nici la inceput nu a fost asa Presiune mare si pe Institutul Matei Bals

Spitalul de Boli Infectioase si Tropicale Dr. Victor Babes din Capitala e plin, a subliniat conf. univ. dr. Simin-Aysel Florescu, care a explicat ca zilnic vin grupuri de zeci de persoane depistate cu.

Iubita lui Ciro Castellano s-a rasturnat cu masina pe soseaua Nordului din Capitala

Un accident teribil a avut loc in aceasta dupa-amiaza pe soseaua Nordului din Capitala. Iubita lui Ciro Castellano, s-a rasturnat cu un Porsche, dupa ce a intrat pe constrasens si a lovit un alt autoturism care a ricosat apoi in alte doua masini.

MAI prezinta bilantul misiunilor de verificare si control de vineri si sambata din Capitala si din alte orase ale Romaniei (VIDEO)

Ministerul Afacerilor Interne, prin vocea purtatoarei de cuvant Monica Dajbog, a prezentat duminica bilantul misiunilor de verificare si control ce s-au desfasurat vineri si sambata in Capitala si in alte.

inca un spital din Capitala e plin de bolnavi de COVID-19. Institutul Marius Nasta nu mai are locuri libere pentru pacientii infectati cu coronavirus

Institutul National de Pneumoftiziologie Marius Nasta nu mai are locuri libere pentru pacientii cu COVID-19, anunta sambata dimineata asist. univ. dr. Beatrice Mahler, managerul unitatii sanitare, care.

Barca rasturnata in Parcul Herastrau din Capitala. Turisti in pericol de moarte

Vantul puternic si ploaia torentiala fac ravagii in Capitala. O persoana care se afla, duminica dupa-amiaza, la plimbare cu barca pe Lacul Herastrau a cazut in apa dupa ce barca s-a rasturnat. O autospeciala si o ambulanta SMURD s-au deplasat la locul accidentului.

Vesti bune de la Gabriela Firea! Ce se va intampla cu spitalele din Capitala?

Gabriela Firea a anuntat, pe o retea sociala, ca primul spital digitalizat din Bucuresti este Spitalul Clinic Colentina. Potrivit acesteia, digitalizarea va contribui la debirocratizare si va facilita accesul la informatii in timp real cu privire la gradul de ocupare a spitalelor, consumul de materiale sanitare, medicamente si starea de sanatate a pacientilor internati.

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )