Libnet.ro
UNICEF

09:30

Noi controverse la Vocea Romaniei. Un fost concurent face acuzatii la adresa emisiunii: Cum sa intoarca patru scaune unii carora vocea le-a fost editata?

Adevărul Adevărul,
Noi controverse la Vocea Romaniei. Un fost concurent face acuzatii la adresa emisiunii: Cum sa intoarca patru scaune unii carora vocea le-a fost editata?

Sebastian Muntean 27 de ani), fost concurent in primul sezon Vocea Romaniei si solist al trupei Roads, si-a exprimat parerea legata de noul sezon al emisiunii, lasand clar sa se inteleaga ca vocile noilor concurenti sunt editate pentru a suna mai bine. continuă pe Adevărul

Noi controverse la Vocea Romaniei: Un fost concurent face acuzatii la adresa emisiunii

Sebastian Muntean 27 de ani), fost concurent in primul sezon Vocea Romaniei si solist al trupei Roads, si-a exprimat parerea legata de noul sezon al emisiunii, lasand clar sa se inteleaga ca vocile noilor concurenti sunt editate pentru a suna mai bine.

Bai fratilor, cum sa intoarca patru scaune unii carora vocea le-a fost editata? Un fost concurent la Vocea Romaniei trage un semnal de alarma cu privire la situatia din actualul sezon (FOTO)

Vocea Romaniei este cea mai apreciata emisiune de acest tip de la noi din tara tocmai pentru ca juriul nu poate vedea concurentul, doar ascultandu-i vocea, respectiv interpretarea. Un.

Un fost concurent de la Romanii au talent a facut SENZATIE la Vocea Romaniei. Tanarul a fost recunoscut de Smiley (VIDEO)

Un fost concurent de la Romanii au talent a participat si la cea de-a sasea editie a auditiilor de la Vocea Romaniei 2016, acesta fiind recunoscut de Smiley. Ion Barbu a urcat pe scena.

Au mai ramas numai opt locuri in echipele antrenorilor de la Vocea Romaniei: Cine a reusit sa-i convinga saptamana aceasta VIDEO

Auditiile pe nevazute se apropie de final, in cele patru echipe mai sunt foarte putine locuri, iar Tudor, Loredana, Smiley si Moga devin din ce in ce mai exigenti si isi doresc sa mearga in etapa urmatoare a competitiei cu voci extraordinare. in cea de-a sasea editie Vocea Romaniei si numai opt concurenti au reusit sa impresioneze si sa intoarca cel putin un scaun.

Povestea vasluiencei care a facut senzatie la Vocea Romaniei: fosta miss la liceu, studenta la Medicina

Fosta eleva a Liceului Emil Racovita din Vaslui, Georgiana Agarici, a facut senzatie vineri seara la Vocea Romaniei. Tanara cu chip de inger, dar voce puternica, a ajuns in echipa Loredanei Groza.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )