Libnet.ro
UNICEF

06:16

Noi date despre moartea fostului solist al trupei Soundgarden: Chris Cornell s-a sinucis prin spanzurare

B1 B1,
Noi date despre moartea fostului solist al trupei Soundgarden: Chris Cornell s-a sinucis prin spanzurare

Solistul trupei Soudnagarden, Chris Cornell, s-a sinucis prin spanzurare au anuntat medicii legisti americani, potrivitGuardian. Cornell, 52 de ani, a fost gasit mort miercuri noapte in baia. continuă pe B1

Fostul solist al trupei Soundgarden, Chris Cornell, s-a sinucis prin spanzurare - raport autopsie

Solistul trupei Soudnagarden, Chris Cornell, s-a sinucis prin spanzurare a anuntat medicii legisti americani, potrivit Guardian.

ASF le-a solicitat brokerilor date despre subscrierile din oferta DIGI

ASF a inregistrat actiunile DIGI Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) le-a solicitat brokerilor sa-i transmita date despre subscrierile din oferta publica DIGI Communications, respectiv despre subscrierile unde au fost utilizate scrisori de garantie sau unde intermediarii si-au asumat decontarea. Solicitarea ASF vine dupa ce, in piata, au existat critici referitoare la faptul ca utilizarea scrisorilor de garantie pentru subscrierile din oferta DIGI a dus la umflarea cererii, generand o suprasubscriere de 2700%, pe transa de retail.

Doliu in muzica rock! Chris Cornell, solistul trupei Soundgarden, a murit la 52 de ani

Este doliu in lumea muzicii rock. Chris Cornell, solistul trupelor Soundgarden si Audioslave, a murit la 52 de ani. intr-o declaratie pentru The Associated Press,reprezentantul sau a declarat ca.

Cam asa, AM AVUT DREPTATE! Andreea Marin vorbeste despre relatia fostului sot

Cam asa, am avut dreptate, a declarat Andreea Marin cand a fost intrebata de relatia fostului sau sot, medicul Tuncay, cu secretara lui. intr-un interviu pe care l-a acordat.

Cea mai mare baza de date despre administratie publicata vreodata pe Internet, lansata de tanarul dat afara de Guvernul Grindeanu

Cristian Botan spune ca este vorba despre prima platforma care geolocalizeaza peste 14. 000 de institutii publice, ajutand administratia sa devina eficienta, profesionista si lipsita de coruptie.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )