Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii in cazul armei furate in timpul protestului. Ce a facut suspectul cu ea

Antena3 Antena3,
Noi detalii in cazul armei furate in timpul protestului. Ce a facut suspectul cu ea

Barbatul care a furat arma femeii jandarm la mitingul din 10 august din Piata Victoriei i-a condus pe anchetatori la locul in care a ingropat pistolul, pe marginea unei balti din localitatea Petrechioaia, judetul. continuă pe Antena3

Ministrul de Interne, Carmen Dan, noi explicatii privind violentele din timpul protestului diasporei

Ministrul de Interne, Carmen Dan, da explicatii despre situatia generata de violentele din timpul protestului diasporei, din 10 august, intr-un interviu acordat jurnalistului Adrian Ursu, la Antena 3.

Ce a vazut seful PSD, la televizor, n timpul protestului din 10 august: O tentativa de lovitura de stat esuata. Era organizare paramilitara / Nu am vazut nicio interventie disproportionata a Jandarmeriei

La aproape doua saptamani de la interventia brutala a Jandarmeriei in timpul protestului din 10 august, in prima iesire publica, Liviu Dragnea a sustinut ca a vazut, la televizor, tot ce s-a intamplat in Piata Victoriei si a comentat ca a fost o lovitura de stat esuata, iar interventia Jandarmeriei nu a fost disproportionata. El a precizat ca a vorbit, la momentul respectiv, la telefon cu premierul Dancila, nu si cu ministrul de Interne.

Unde se afla, de fapt, Liviu Dragnea in timpul protestului violent de pe 10 august

Liviu Dragnea a declarat, marti, la 100 de minute, ca in timpul protestului violent din 10 august, se afla la Vila Neptun, de la malul marii. Presedintele PSD a precizat ca abia spre seara a vazut la televizor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )