Libnet.ro
UNICEF

21:15

Noi detalii despre accidentul cumplit in care si-au pierdut viata doi tineri. Cine sunt victimele si ce spun martorii

Adevărul Adevărul,
Noi detalii despre accidentul cumplit in care si-au pierdut viata doi tineri. Cine sunt victimele si ce spun martorii

Un sofer inconstient a provocat un accident in care si-au pierdut viata doi tineri, iar alte trei persoane au ajuns la spital. Accidentul s-a petrecut sambata seara, in jurul orei 18. 30, intre Cluj-Napoca si Apahida. continuă pe Adevărul

Noi detalii despre starea de sanatate a Ionelei Prodan: Nu credeam ca va trece de noaptea aceasta

Vesti triste despre Ionela Prodan. Cunoscuta cantareata ar fi ajuns din nou la spital si s-ar afla in stare grava. Problemele cardiace ale Ionelei Prodan s-ar fi agravat, avand recent si.

Criminalul din Brasov a cerut meniu de post in arest. Noi detalii socante despre crima care a inspaimantat tara

Criminalul din Brasov, care si-a ucis sotia si pe cei doi copii ai sai, ar fi cerut ca in arest sa fie servit cu meniu vegeterian, fiind in perioada postului Pastelui. Conform unor surse citate de.

TRIPLA CRIMA din Brasov: Barbatul care a ingrozit o tara intreaga isi etala amanta cu nonsalanta

Ies la iveala noi detalii despre Florin Buliga, barbatul din Brasov care si-a macelarit sotia si cei doi copii pe cand acestia dormeau. O prietena a cuplului sustine ca barbatul o insela pe sotia sa,.

Elena Udrea, detalii despre starea sa de sanatate: Medicii mi-au recomandat repaus total la pat pentru primul trimestru (VIDEO)

Elena Udrea a vorbit duminica, in cadrul emisiunii Controvese despre starea sa de sanatate, explicand de ce medicii i-au recomandat repaus total pentru primul trimestru de sarcina. Eu, in afara de.

Noi informatii despre starea de sanatate a lui Schumacher! Este socant cum a ajuns sa arate

Starea de sanatate a lui Michael Schumacher continua sa fie critica. O echipa de jurnalisti a publicatiei Las 2 Orillas afacut dezvaluit informatii infioratoare despre cum arata in prezent.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )